Nieuwsoverzicht

75 resultaten

Label-C omdat het moet of energieneutraal omdat het kan? De Bossche Energie Coalitie organiseert op 27 juni een seminar over duurzaam vastgoed. Aan welke energiewetgeving moet uw gebouw voldoen? En wat kunt u verwachten in de toekomst?

Meer lezen

Een delegatie van Chinese ondernemers bezoekt de komende drie dagen onze stad. Zij maken kennis met de kansen die ’s-Hertogenbosch als datastad biedt. Zo bezoekt de delegatie de uitreiking van de jaarlijkse Dutch Datasciences Awards.

Meer lezen

Duurzaam is goed voor de wereld en ook nog vaak aantrekkelijk voor de portemonnee. Voor Henri Wassenberg en zijn partner Gineke kwam er nog een ander argument bij om voor een groen dak te kiezen. “Hartstikke mooi, zo’n dak!”

Meer lezen

Na de kick-off vorig jaar oktober van SUB40DB hebben we niet stil gezeten. De werkgroep is uitgebreid, op 27 juni vindt een zomerevent plaats en in oktober weer een inspirerend netwerkevent (SUB40DB XL). Lees hier meer en ontdek SUB40DB.

Meer lezen

In het kader van de tentoonstelling Geert Lap – Specific Objects bundelen Design Museum Den Bosch en keramisch atelier Cor Unum de krachten. Van 1 juni tot 24 juli bieden zij een speciaal combi-arrangement aan: Specific Objects/Specific Process.

Meer lezen