Datastad Den Bosch

Toonaangevende Datastad - Den Bosch

Met een snel groeiend ICT-cluster, de nummer 1 Data Science Universiteit (JADS), de Den Bosch Data Week, veel incubators en hotspots voor bedrijven actief in de digitale economie en met diverse hogescholen die meermaals zijn bekroond tot de beste van Nederland, heeft Den Bosch vele troeven in handen.

De stad heeft een ligging dichtbij de Randstad en is goed verbonden met de andere grote Brabantse steden. Bovendien staat Den Bosch bekend om haar bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en een diversiteit aan bedrijven en vakkennis. In Den Bosch geloven we in kansen zien en pakken. Dit maakt de stad uitermate geschikt voor startende bedrijven en ondernemers met ambitie. Het blijft hier niet bij het bedenken van innovaties, maar juist ook het toepassen van concepten. We schalen op en creëren slim meerwaarde om zo de kennis van het onderwijs en bedrijfsleven te verbinden aan onze maatschappelijke opgaven.

Datastad - voor studenten, voor ondernemers en voor inwoners

Den Bosch Data Week - 28 oktober t/m 2 november 2019

In Den Bosch hebben we goed in de gaten dat data onze toekomst is. We hebben dan ook de ambitie om toonaangevende datastad van Nederland te worden. Van 28 oktober t/m 2 november 2019 vindt de tweede editie van de Den Bosch Data Week plaats. Laat je inspireren door wat er allemaal met data kan. Hoe het je kan helpen, waar je het kunt inzetten en wat het jebrengt. Ervaar hoe het is om de kansen met data te benutten.Wil je weten wat jouw bedrijf tijdens de tweede editie voor de Den Bosch Data Week kan betekenen? Neem contact op via denboschdataweek@s-hertogenbosch.nl

Ga naar de Den Bosch Data Week

 

ICT COMMUNITY den bosch

De ICT-Community ’s-Hertogenbosch is een platform voor alle ICT-bedrijven in ’s-Hertogenbosch en de ICT-opleidingen van Avans Hogeschool en Koning Willem I College.

De gemeente ondersteunt dit initiatief  en heeft de ambitie uitgesproken van Den Bosch dé toonaangevende datastad van Nederland te maken.

Het ICT-platform is een verbindende factor en wil samenwerken en het delen van kennis bevorderen. Tussen bedrijven onderling, maar ook tussen ICT-bedrijven en ICT-onderwijs. De ICT-Community ’s-Hertogenbosch wil ook meehelpen de Bossche ICT-sector een gezicht te geven. Doet u mee? 

Ga naar de ICT COMMUNITY