Lekker onderweg!

In gemeente ’s-Hertogenbosch zijn we samen al lekker onderweg. We kijken voortdurend vooruit om elke reis van vandaag en morgen te blijven verbeteren. Want of we nu lekker onderweg zijn naar familie, het park, de supermarkt of het centrum, bereikbaarheid is van belang voor iedereen. En lekker onderweg gaat niet alleen over een mobiele stad, maar ook over een gezonde stad. Met fitte inwoners, frisse lucht en een aantrekkelijke leefomgeving in elke wijk. 

Om dat te bereiken, kijken we verder dan de eindbestemming. Om onze stad in beweging te blijven houden, stimuleren we slimme en duurzame mobiliteit op ieder vlak. Bijvoorbeeld door elektrische deelauto’s of simpelweg de fiets te stimuleren.  

Zo zijn en blijven we samen lekker onderweg in gemeente ’s-Hertogenbosch. Heb jij al eens nagedacht om op een andere manier van A naar B te reizen?

De komende tijd zie je op verschillende plekken voorbeelden van hoe jij zelf ook “lekker onderweg” kunt zijn. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een (deel)fiets of een van de andere deelvervoermogelijkheden. Of door bewust te bestellen. Je leest hieronder de verschillende mogelijkheden.

Duurzame mobiliteit

Ben je benieuwd wat we allemaal doen op het gebied van duurzame mobiliteit? Kijk dan eens op de pagina Duurzame mobiliteit of bekijk de pagina Actieplan duurzame mobiliteit

Check regelmatig deze pagina voor actuele informatie. 

Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant.