Lekker onderweg!

In gemeente ’s-Hertogenbosch zijn we samen al lekker onderweg. We kijken voortdurend vooruit om elke reis van vandaag en morgen te blijven verbeteren. Want of we nu lekker onderweg zijn naar familie, het park, de supermarkt of het centrum, bereikbaarheid is van belang voor iedereen. En lekker onderweg gaat niet alleen over een mobiele stad, maar ook over een gezonde stad. Met fitte inwoners, frisse lucht en een aantrekkelijke leefomgeving in elke wijk. 

Om dat te bereiken, kijken we verder dan de eindbestemming. Om onze stad in beweging te blijven houden, stimuleren we slimme en duurzame mobiliteit op ieder vlak. Bijvoorbeeld door elektrische deelauto’s of simpelweg de fiets te stimuleren.  

Zo zijn en blijven we samen lekker onderweg in gemeente ’s-Hertogenbosch. Heb jij al eens nagedacht om op een andere manier van A naar B te reizen?

Zij beginnen de dag met een frisse neus! In de bakfiets op weg naar school. Hoe doe jij dat?

 


 

Foto van een vrouw met een bakfiets waar kinderen in zitten.

Fietsen is voor iedereen. Ook voor mensen voor wie het wat lastiger is om zelf te fietsen. Met bijvoorbeeld een fietsmaatje is het toch mogelijk om samen te genieten op de fiets. Lekker gezond, lekker fietsen!  Dat gun je toch iedereen? Meer informatie: website Fietsmaatjes Den Bosch.
 

Foto van twee oudere mannen op een duofiets.

Kom je met het OV of parkeer je op een van onze transferia? En heb je nog een stukje te gaan naar je eindbestemming? Maak dan gebruik van een deelfiets, bijvoorbeeld een OV-fiets. Meer hierover lees je hieronder.

 

Foto van een man op een fiets.

Duurzame mobiliteit

Ben je benieuwd wat we allemaal doen op het gebied van duurzame mobiliteit? Kijk dan eens op de pagina Duurzame mobiliteit of bekijk de pagina Actieplan duurzame mobiliteit

Check regelmatig deze pagina voor actuele informatie. 

Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant.