Locaties

's-Hertogenbosch beschikt over hoogwaardige en betaalbare locaties voor bedrijven en kantoren. Er is aanbod aan de snelwegen A2 of A59, in de bruisende Brede Binnenstad of aan de uitvalswegen.

Op zoek naar bouwgrond in Den Bosch om nieuwbouw te realiseren? De gemeente biedt bedrijfskavels te koop aan op verschillende terreinen, zoals bedrijventerrein de Rosmalense Plas, de Brand en Treurenburg. In de nabije toekomst volgen ontwikkelingen op bedrijventerrein Heesch-West en in het Innovatie Kwartier in de Bossche Spoorzone. Wij denken graag mee met uw wens om grond te kopen in onze gemeente.

Daarnaast is er ook volop aanbod op bestaande bedrijventerreinen en kantoorlocaties, zoals via de NV BIM als grote aanbieder van gemeentelijk vastgoed. Van start-up tot internationale bedrijf – ’s-Hertogenbosch is de plek voor uw bedrijf. Wilt u ook weten wat voor u de beste plek is? Benieuwd waar in Den Bosch grond te koop is? Bekijk direct het aanbod!

Voor meer of specifieke informatie kunt u contact opnemen met de betreffende accountmanager. De contactgegevens vindt u bij de betreffende bedrijfslocaties.