Cultuur in 's-hertogenbosch

De gemeente ’s-Hertogenbosch ondersteunt interessante, culturele plannen en projecten middels (mede)financiering, netwerk en kennis. Er zijn drie verschillende projectfondsen met elk een eigen doelstelling: Fonds Landelijk Onderscheidend, Fonds Lokaal Effectief en Fonds Pop-Up.

Makers, kunstenaars, professionele en amateurgezelschappen, creatief ondernemers en culturele organisaties van allerlei pluimage uit de gemeente 's-Hertogenbosch maakten al aanspraak op de cultuurfondsen. Met welke drijfveren en ambities zijn ze begonnen? Hoe regelen ze financiering en hoe besteden ze het geld? En welke impact maakt hun project op onze cultuurrijke en sociale stad? Op deze pagina lichten we de initiatiefnemers en hun cultuurprojecten uit.

Doe de quickscan   Doe een aanvraag   Toekenningen   Bossche Culturele Basis   Contact   FAQ   Andere fondsen   Aanmelden nieuwsbrief   

WIJ ZORGEN VOOR EEN HUMUSLAAG EN GEVEN RUIMTE AAN RAUWE, ONAFFE DINGEN. DE REIS NAAR SUCCES ZIEN MENSEN VAAK NIET. ALLE MOEITE EN ENERGIE DIE IEMAND INVESTEERT OM IETS MOOIS TE MAKEN. BIJ ONS WORDT DAT INZICHTELIJK.

Max Joey van den Hout en Jordy Sanchez over Lamarziendan

OOK EEN BIJDRAGE AANVRAGEN?

Wil je ook (mede)financiering aanvragen uit één van de cultuurfondsen? Doorloop de quickscan hiernaast voor een makkelijk overzicht van de fondsen. Zo weet je snel waar je moet zijn en hoe een aanvraag in z’n werk gaat.

Maakt je aanvraag kans volgens de quickscan? Bekijk dan de actuele deadlines en lees de regelingen van ieder fonds op s-hertogenbosch.nl/cultuurfondsen. Hier lees je ook alles over het aanmelden en indienen en de beoordeling van je project.

Maakt een aanvraag geen kans of wordt deze afgewezen? De afdeling cultuur van de gemeente kan je wellicht verder helpen met kennis of netwerk.

Klik op de afbeelding om een grotere weergave te openen.

 

contact

Vragen? Neem contact op met de afdeling cultuur van de gemeente via 073 615 90 25 of cultuurfondsen@s-hertogenbosch.nl.

De regelingen per fonds, actuele deadlines en eerder gehonoreerde cultuurprojecten vind je op www.s-hertogenbosch.nl/cultuurfondsen.

 

Foto: Super Formosa Photography