Advies

Wij helpen ondernemers graag om verder te komen. In welke fase uw onderneming zich ook bevindt, onze deur staat open om u van advies te voorzien. Naast de informatie over geschikte vestigingslocaties kunt u bij ons terecht voor advies over het werven van personeel, financiële ondersteuning of interessante netwerkmogelijkheden in de stad en regio. Heeft u een vraag? Neem contact op met ons team van adviseurs.

Starters

Bent u van plan zelfstandig ondernemer te worden? Bent u in de afgelopen jaren gestart en heeft u vragen over de vervolgstappen in uw groei? De gemeente investeert in de begeleiding van starters. Dan doen we niet alleen. Er zijn verschillende partijen die u graag helpen bij het starten van een succesvolle onderneming.

Subsidie en financiering

Het starten van een bedrijf of het ontwikkelen van een nieuw product kost geld. Deze middelen heeft een (startend) bedrijf niet altijd voldoende beschikbaar. In de regio zijn diverse partijen actief die u willen helpen bij het opbouwen van een succesvolle onderneming.

Naast startkapitaal kunnen ondernemers, freelancers en zzp’ers verschillende vormen van subsidie aanvragen. Meer informatie hierover is te vinden op de gemeentelijke website. 

Ga naar de gemeentelijke website