Energietransitie

In 2050 wil de gemeente ’s-Hertogenbosch klimaatneutraal zijn. Om dat te bereiken zetten we samen met inwoners en bedrijven de schouders onder verduurzamen. Met kleine én grote stappen. Zodat ook onze kinderen in een mooie wereld kunnen leven. Lees er meer over op deze website en ontdek welke hulp je daarbij kunt krijgen.

Zij hebben het al!

Foto van Daniëlle Otker die uit het dakraam naar buiten kijkt (met tekst: wanneer zet jij de stap?)

Voor bewoners

Wist je dat je met energie besparende maatregelen ook fijner en voordeliger woont? Met simpele aanpassingen kun je al grote stappen zetten. Een aantal inwoners deed het al. Ook omdat zij een duurzame wereld belangrijk vinden. Nieuwsgierig? Lees hier de verhalen en maak NU ook gebruik van advies en subsidie.

Adviesgesprek aanvragen Subsidie aanvragen

Foto van Ronald van Riet die op het dak staat waar zonnepanelen op liggen (inclusief tekst: wanneer zet jouw bedrijf de stap?)

Voor ondernemers

Steeds meer ondernemers vinden duurzaamheid een belangrijk thema. Niet alleen om kosten te besparen, maar ook omdat ze maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Maar waar begin je? En wat levert verduurzamen op? Deze ondernemers gingen je voor. Maak nu ook gebruik van advies en subsidie.

Advies aanvragen Subsidiemogelijkheden bekijken