Toegankelijkheidsverklaring

Gemeente 's-Hertogenbosch streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van de website Gemeente 's-Hertogenbosch.

Hoofddomein:

https://www.denbosch.nl

De onafhankelijke partij Stichting Accessibility heeft een WCAG 2 Niveau AA onderzoek uitgevoerd. Het rapport van het toegankelijkheidsonderzoek kun u hier inzien (pdf).

Toegankelijkheidsverklaring

Klik hieronder op het plaatje om de toegankelijkheidsverklaring te lezen op de website van Toegankelijkheidsverklaring.

Afbeelding toegankelijkheidsstatus denbosch.nl (status D)

Feedback en contactgegevens

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op.

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Handhavingsprocedure

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met de Ombudscommissie van de gemeente 's-Hertogenbosch.

PDF-bestanden

We kunnen op dit moment niet garanderen dat de pdf's die worden aangeboden digitaal toegankelijk zijn. We zijn bezig om oude pdf's te vervangen door toegankelijke bestanden. Heeft u informatie uit een niet toegankelijke pdf nodig? Neem contact met ons op via de contactpagina van gemeente ‘s-Hertogenbosch. Binnen 10 werkdagen bieden wij u een alternatief aan.