NK tegelwippen: plantjesactie met GroenRijk en Intratuin

58.959 tegels eruit, groen erin. Een record dat we vorig jaar in de gemeente ’s-Hertogenbosch vestigden. En dit jaar gaan we daar overheen, is het doel. Help jij al mee? Wip de tegels uit jouw voor-, achter- of geveltuin en haal een gratis plantenpakket op bij de Intratuin of GroenRijk.

Hoe het werkt

Wip je tegels uit je tuin, lever ze gratis in en haal je plantenpakket op bij GroenRijk op 1 en 2 juni 2024 of bij Intratuin op 22 en 23 juni. Zo doe je dat:

  1. Wip de tegels uit je tuin en meld deze aan op de website van het NK Tegelwippen.

  2. Neem minimaal 1 en maximaal 3 tegels mee naar GroenRijk of Intratuin. Lever je tegels in bij de daarvoor bestemde container op de parkeerplaats. Let op: vergeet het pasje van de milieustraat niet mee te nemen, deze moet je hier laten zien.
  3. Na het inleveren van de tegels ontvang je een bon. Hiermee kan je binnen een gratis plantenpakket ophalen voor 1 m2.
  4. Stop de plantjes in de grond, water erbij en geniet van je groene tuin!

Meer tegels inleveren?

Heb je meer tegels uit jouw tuin gehaald? Tot en met 31 oktober 2024 kun je je tegels gratis inleveren bij milieustation Treurenburg aan de Galliumstraat 9 in ’s-Hertogenbosch. Zijn het te veel tegels om zelf te brengen? Vraag dan gratis een container aan bij gemeente ’s-Hertogenbosch. Vul het contactformulier NK Tegelwippen in.

Meer weten?

Ga voor tips, inspiratie en de huidige tegelstand naar de website van het NK Tegelwippen.