It is up to you(th)!

Jij kunt helpen Den Bosch op te bouwen door jouw ideeën voor onze stad werkelijkheid te laten worden en jouw talenten in te zetten. Hoe? Daar helpen wij jou graag bij!

Heb jij een idee voor onze mooie gemeente Den Bosch? Wil jij zelf een activiteit organiseren of begeleiden, heb je een creatief concept of ben jij het niet altijd eens met wat er gebeurt binnen onze gemeente en kun jij het beter doen? Dan ben je hier op de goede plek, want we hebben jou nodig om het Den Bosch van morgen vorm te geven.

Cityboost - Realiseer wat jij wilt

Foto van groepje jongeren zittend op een trap voor een gebouw

Maak jouw idee werkelijkheid

Ben je tussen de 12 en 27 jaar oud en denk je met jouw idee ‘s-Hertogenbosch nog leuker te maken voor jongeren? Laat je je bovendien niet graag de wet voorschrijven en zit je liever zelf aan de knoppen? Cityboost biedt jou die kans!

Heb jij een idee op het gebied van duurzaamheid, sport, cultuur, buurt, onderwijs of stedelijk? Dan kunnen wij jou helpen. Van de financiering tot het vinden van de beste locaties en van projectplan tot aan de uitvoer, Cityboost is er om jouw ideeën waar te maken! We helpen je bij het lanceren, boosten en laten landen van jouw project. Cityboost is er voor iedereen die projecten voor en door jongeren opzet. It’s up to you(th)!

Lees meer

Citytrainer - Ontwikkel jouw skills en talent

Foto van een citytrainer aan het woord op een podium

Activeer en motiveer Den Bosch

Wil je jezelf ontwikkelen en met meer zelfvertrouwen voor een groep staan? Ga je met een voorsprong naar een vervolgopleiding en wil jij leren organiseren en samenwerken? Twijfel dan niet, schrijf je nu in en word Citytrainer. Wij gaan graag aan de slag met jou en met jouw talent! Of ben jij benieuwd of Citytrainers iets voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

Jongerenambassadeurs - Geef jouw mening

Foto van jongerenambassadeurs die met elkaar in gesprek zijn

De stem van de jongeren

Gevraagd en ongevraagd advies geven? Dat kunnen wij wel! Wij zijn een groep Bossche jongeren die onze ongefilterde mening geven om ’s-Hertogenbosch nóg mooier en leuker te maken voor jongeren.

De mening van jongeren op allerlei verschillende manieren overbrengen bij de gemeente en andere organisaties is de gedachte achter de Jongerenambassadeurs Den Bosch (JADB). Heb jij een duidelijke mening en wil je deze inzetten om invloed te hebben op de toekomst van Den Bosch? Dan ben je hier op de juiste plek.

Lees meer