Spreekuur cultuurfondsen

Wil je iemand van de cultuurfondsen spreken over een cultureel project? Dat kan zowel digitaal als fysiek. Elke woensdagmiddag is er een digitaal spreekuur (via Teams) waarvoor je je kan aanmelden. En in mei en juni is er een fysiek inloopspreekuur in het Stadskantoor (vrije inloop, afspraak maken is niet nodig). 
 

Digitaal spreekuur

Elke woensdag van 15.00 tot 16.00 is er een digitaal spreekuur. Heb je vragen over uw project of initiatief, of wil je polsen of jouw plan in aanmerking komt voor cultuursubsidie? Dan kun je je opgeven voor een kort één-op-één-gesprek met een van de fondssecretarissen.

Aanmelden kan via dit webformulier. Het is fijn als je in het formulier aangeeft waarover je het wilt hebben. Vanzelfsprekend kun je de rest van de week het algemene telefoonnummer bellen of een mail sturen naar de cultuurfondsen.


Fysiek inloopspreekuur (mei-juni 2022)

In mei en juni is er elke dinsdag van 10.30 tot 11.30 een fysiek inloopspreekuur op het stadskantoor voor de ‘snelle aanvragen’ (onder de €3.000). Aanmelden is niet nodig. Je kunt direct doorlopen naar projectruimte 1: bij binnenkomst in het stadskantoor direct naar rechts, de gang in. Aan de linkerkant is projectruimte 1.


Contact

Andere vragen? Neem contact op met de afdeling cultuur van de gemeente via 073 - 615 90 25 of stuur een e-mail.