Ruimte voor creatieve makers in Den Bosch

Op 1 december trekken de eerste startende makers in de nieuwe creatieve hub in voormalig Kindcentrum Sterrenbosch aan de Hofstedenlaan. In deze creatieve hub is ruimte voor beeldende makers en podiumkunsten. Er zijn repetitieruimtes, een exporuimte en een presentatieruimte.

De opzet

In de hub krijgen ongeveer 25 startende makers en recent afgestudeerden een atelier of studio. Daarnaast is er plaats voor meer gevestigde makers en initiatieven. Naast werkruimte is er een inhoudelijk programma met aandacht voor de zakelijke kant van de beroepspraktijk van de deelnemers.

Samenwerking en kennisdeling

Om tot een succesvolle creatieve hub te komen, vormen alle deelnemers een gemeenschap die openstaat voor samenwerking en kennisdeling. Met elkaar maar ook met de omgeving en de stad.

Wat we verwachten van de deelnemers

Wil je ook deelnemen aan deze hub? Dan verwachten we dat je wilt werken met uiteenlopende makers en openstaat voor samenwerken en het delen van ruimte. De huurprijs is vanaf €200,- per persoon per maand.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden, dan kan dat door een mail te sturen naar j.jacobs@s-hertogenbosch.nl. Beschrijf in je mail waarom je deel wilt nemen, hoe jouw werkpraktijk eruitziet en wat jij zou toevoegen aan de hub.