Einde experiment de Tramkade

Deze pagina biedt informatie over het afsluiten van het 10-jarige experiment op de Tramkade. Hier vindt u onder andere de brieven die zijn verzonden door de Gemeente ’s-Hertogenbosch en Weebers Advocaten en richtlijnen voor het stellen van vragen.

De Tramkade is gedurende het 10-jarig experiment, vooruitlopend op de gebiedsontwikkeling Bossche Stadsdelta, uitgegroeid tot een onderscheidende plek in de stad. Ondernemers in dit gebied hebben laten zien dat dit een rauw, bruisend en ondernemend stadsdeel kan zijn. Waar veel mensen graag komen en waar we ook trots op zijn. Nu nadert er een periode van transitie. Waarbij we aan de voet staan van een belangrijk traject waarin we straks nog meer ruimte kunnen bieden aan makers en creatieven.

Op de pagina Toekomst Tramkade leest u over de toekomst van de Tramkade en lichten we verder toe welke plannen we hebben met dit gebied.

Communicatie

In 2023 heeft de Gemeente ’s-Hertogenbosch diverse stukken informatie en brieven verzonden naar zowel huurders als geïnteresseerden op en rondom de Tramkade. Hieronder vindt u een overzicht van de tot op heden verzonden documenten (pdf's):

Vragen?

Het is begrijpelijk dat u, als huurder of betrokkene, vragen heeft of geïnteresseerd bent.