Sport op Voortgezet Onderwijs, Stedelijk van Buurt

Niemand weet beter aan welke activiteiten er behoefte is, wat vernieuwend en uitdagend is en hoe je elkaar op de hoogte houdt dan jijzelf! Kom maar op met jouw sociaal, creatief en sportief organisatietalent!

Elk schooljaar start er een groep Citytrainer Van Maerlant. Deze training is alleen toegankelijk voor leerlingen van deze school. In januari 2022 ging er weer een enthousiaste groep van start!

Citytrainer Buurt & Verenigingen wordt georganiseerd in het Jongerencentrum Zuid-Oost door Powerup073. In december 2021 ging er weer een nieuwe cursus voor jongeren van 15 jaar en ouder van start. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten, 15 uur praktijk op je club of bij activiteiten van Powerup073 én een Certificaatuitreiking. De startdatum van de volgende cursus wordt binnenkort bekent gemaakt!

Citytrainer Internationaal wordt georganiseerd in samenwerking met Powerup073 en ISK. De training is toegankelijk voor jongeren van het ISK. De start van deze training wordt binnenkort bekend gemaakt.

Citytrainer Urban wordt georganiseerd bij Urban Spots in samenwerking met Huis73 en Dukebokx. Deze training is voor alle jongeren uit Den Bosch toegankelijk. De start van deze training wordt binnenkort bekend gemaakt.

Event-trainer wordt georganiseerd op het Yuverta college in samenwerking met ´S-PORT en Yuverta. Deze cursus is voor derdejaars leerlingen. De start van deze training wordt binnenkort bekend gemaakt.

Citytrainer Rosmalen wordt georganiseerd op het Rodenborch college in samenwerking Powerup073, Sport Alliantie Rosmalen en Huis73. Deze training is voor jongeren uit Rosmalen. De start van deze training wordt binnenkort bekend gemaakt.Wanneer de trainingen beginnen? Daar hoor je snel meer over!

Heb jij vragen of wil je informatie over de verschillende trajecten? Mail dan via dit digitaal contactformulier.