Praat mee over de toekomst van de Bossche economie

Ben jij als ondernemer actief in ’s-Hertogenbosch en omstreken? En wil je meepraten over de toekomst van de Bossche economie? Kom dan op dinsdag 16 april naar het Stadhuis om jouw mening te delen en van andere ondernemers te leren.

Praat mee over succesvol ondernemen

De economie verandert snel en ondernemers staan voor grote uitdagingen. Denk aan vragen als: Hoe zorgen we voor genoeg personeel? Hoe gaan we zuinig om met onze grondstoffen? Hoe kijken we naar wonen en bereikbaarheid? Allemaal uitdagingen waar jij als ondernemer nu of in de toekomst mee te maken gaat krijgen. De gemeente ’s-Hertogenbosch wil daarom samen met lokale ondernemers en het onderwijs deze uitdagingen aanpakken en op zoek gaan naar oplossingen. Daarom gaan we graag in gesprek over wat er nodig is om ’s-Hertogenbosch en omgeving ook in de toekomst een bloeiende economische regio te laten zijn. 

Voor deze nieuwe visie op de economie van onze gemeente zijn drie thema’s belangrijk: 

  • Thema 1: Verdienvermogen van de toekomst
    Hoe houden we onze stedelijke economie soepel draaiend? Hoe versterken we ondernemerschap en innovatie? En hoe zijn we als stad/regio voldoende bereikbaar?
  • Thema 2: Duurzaamheid
    Hoe ga jij als ondernemer om met energie en wat is jouw impact op het klimaat? Hoe kun je bijdragen aan een circulaire economie? Wat heb je hiervoor nog nodig van de gemeente?
  • Thema 3: Sociaal maatschappelijk ondernemen
    Hoe betrek jij als ondernemer de Bossche inwoners? Zet jij je al in voor de Bossche samenleving? Geef jij medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans?

Datum, tijd en locatie

De bijeenkomst vindt op dinsdag 16 april om 16:00 uur plaats in het Stadhuis, Markt 1, ’s-Hertogenbosch (entree aan de voorzijde van het Stadhuis).

Programma

16:00 uur    Inloop met koffie en thee
16:30 uur    Welkom door wethouder Ralph Geers
16:50 uur    Inhoudelijke discussie in drie themasessies
17:35 uur    Afronding
17:45 uur    Borrel en hapjes

Aanmelden

Geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Schrijf je in!

Geef bij je inschrijving aan op welke thema’s (1, 2, 3) je graag een bijdrage wil leveren. We sturen je kort voor de bijeenkomst nog wat meer praktische informatie.

Inschrijven bijeenkomst