Samen online

Samen online opgeschort

Met de afgekondigde strengere landelijke maatregelen kijken we ook naar de consequenties voor het gebruik van de opnamestudio die in het Stadskantoor staat. Want het devies is ‘werk thuis tenzij’. Daarmee voorkomen we ook onnodige vervoersbewegingen.

Ondanks dat we juist nu de noodzaak voelen om te verbinden, vraagt het gebruik van de studio de nodige fysieke aanwezigheid (externe gasten en medewerkers). Dat geldt ook voor de realisatie van content (buurtbetrokkenheid, studiogesprekken, filmpjes etc.) waarbij we participatie en interactie bewerkstelligen.

We hebben daarom geconcludeerd dat een kwalitatief goede pilot draaien in deze lockdown onmogelijk is. Veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten in de studio staan voorop. Daarom schorten we de pilot op tot na de lockdown. Daarna starten we met de tweede helft van de pilot.

We zien u dan graag hier terug!

Programma's

Onderwerp: Zorgen voor elkaar in Schutskamp en Kruiskamp

Bekijk de aflevering

Inhoud programma's

‘Aandacht voor Elkaar’

In ‘Aandacht voor Elkaar’ zie je Bossche talenten, die zich inzetten voor een ander. Je krijgt ook een kijkje bij die Bosschenaren ‘in de keuken’. Interactief, dus stel je vragen!

‘Samen ’s-Hertogenbosch’

Iedere woensdag om 17.30 uur kun je hier het live programma ‘Samen ’s-Hertogenbosch’ bekijken. Dat is een live praat- en debatprogramma over afwisselende Bossche onderwerpen. Interactief, dus stel je vragen!

‘Ken je Buurt’

In dit programma staat wekelijks een buurt centraal waarin we inspirerende onderwerpen tonen. Onder leiding van een wijkmanager en verschillende tafelgasten belichten we de stand van zaken, de toekomst, problematieken, kansen, talenten en ontwikkelingen uit de buurt.

'Bij de Bossche tijd’

Een informatief programma waarbij Bosschenaren bijgepraat worden over de ontwikkelingen in de gemeente. Van de bouwprojecten tot aan ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Heb je een idee of tip voor één van de programma’s?


Stuur een e-mail

Dit is een initiatief van de gemeente ’s-Hertogenbosch en vormt een onderdeel van De Bossche Winter.