Willemspoort

Aan de rand van de binnenstad, in het verlengde van het Paleiskwartier wordt het huidige transferium omgebouwd tot een park waarin 320 appartementen in verschillende woontorens worden gerealiseerd. De combinatie van wonen, groen en dicht bij het centrum dat is wat wonen in Willemspoort uniek maakt. Wandelend of fietsend kun je alle kanten op en de bus stopt letterlijk naast je voordeur. Wil je iets verder weg? Vanuit Willemspoort rij je met de auto zo de A59 en de A2 op. Het Centraal Station van 's-Hertogenbosch ligt op 4 minuten fietsafstand.

Het Paleiskwartier, genzend aan Willemspoort, is met zijn voorzieningen als de versmarkt, wandelboulevard, terrasjes en het ambachtelijke Smaaklokaal Hutten, een uitbreiding van de binnenstad. Te voet loop je via de Paleisbrug binnen enkele minuten naar de historische binnenstad.

BRASSERIE MÉT EEN TUINKAS

Bij de entree van Willemspoort wordt een nieuw brasserie gebouwd. Het concept zorgt voor een vriendelijke uitstraling bij betreding van het woonpark en het is ook nog eens een gezellige ontmoetingsplek. Een plek waar alle bewoners van Willemspoort zelf gezonde groenten, fruit en kruiden mogen kweken. De voorgestelde horecagelegenheid wil bijdragen aan een beter, gezonder, comfortabeler, leuker en duurzamer leven. Iets wat aansluit bij Willemspoort. Volgens de plannen wordt daarom aan de brasserie een grote tuinkas gebouwd.