's-Hertogenbosch centraal

Wat is je droom voor ’s-Hertogenbosch? En hoe maken we die samen waar? Daar heb je vast beelden bij. Maar deze gemeente is van ons allemaal. Het is een plek VOOR en VAN iedereen. En onze wens voor de toekomst is dat we ook een stad worden DOOR ons allemaal. Het is voor iedereen een plek om te wonen en om te werken, om op te groeien en oud te worden. De toekomst is van ons allemaal en we dragen er allemaal aan bij.

 

  Samen verantwoordelijk

  Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor onze omgeving. We kunnen bijdragen en in beweging komen. Inwoners, ondernemers, scholen en maatschappelijke organisaties die ’s-Hertogenbosch vormgeven.

  Belangrijk voor de toekomst

  We willen graag met jullie nadenken over de toekomst van ’s-Hertogenbosch. Over verbinding, samenleven, de kracht van wijken en dorpen, de kwaliteit die we bieden. Vertel elkaar waar je trots op bent. Wat je wilt veranderen, en wat absoluut niet. Nu, maar ook nog in 2035.

   Nieuws

   Campertour door 's-Hertogenbosch

   In oktober en november stonden we op verschillende plekken in ’s-Hertogenbosch. Om beelden over de toekomst van ’s-Hertogenbosch te horen. Over verbinding, samenleven, de kracht van wijken, de kwaliteit die we leveren. Met oog voor onze prachtige historie en in verbinding met een mooie toekomst.

   Alle inbreng en ideeën zijn welkom!

   Doe mee

    

   Deze gesprekken maken deel uit van de eerste fase van dit traject. Tegelijkertijd werken we aan een ‘externe spiegel’ op ’s-Hertogenbosch aan de hand van data, trends en ontwikkelingen. Daarnaast zullen we gerichte gesprekken gaan voeren met verschillende partijen in de gemeente en sluiten we graag aan bij initiatieven en activiteiten in ’s-Hertogenbosch. Want alle inbreng en ideeën over de toekomst zijn welkom.

   Impressies campertour

   Doe ook mee!

   De campertour is voorbij,
   maar digitaal kun je je dromen en wensen nog steeds doorgeven via: 
   Droomstad Den Bosch

   Vragen of meer informatie?
   centraal@s-hertogenbosch.nl