Deelvervoer

Ben je op zoek naar een schone en duurzame manier van reizen? En heb je geen eigen vervoer? Denk dan eens na over het gebruik van deelvervoer. In onze gemeente hebben we verschillende aanbieders van deelfietsen, deelauto’s en deelscooters. Waarmee ga jij lekker onderweg?

Probeeraanbod

Wil je zelf ervaren hoe gemakkelijk het is om gebruik te maken van een van de mogelijkheden voor deelvervoer? Kijk dan hieronder in het overzicht of jouw aanbieder een probeeraanbod heeft. 

Bekijk de infographic over deelvervoer (pdf).

Deelscooters

De deelscooter is een alternatief voor de fiets en de auto en met name geschikt voor langere afstanden binnen de gemeente. De deelscooters staan verspreid door de stad. Er zijn twee aanbieders van deelscooters actief in de gemeente. Voor vragen of opmerkingen over hun diensten, kun je contact opnemen met de aanbieders via onderstaande gegevens.

Felyx

Felyx is te herkennen aan de donkergroene elektrische deelscooters.
E-mail: klantenservice@felyx.nl
Website: Felyx
Telefoon: 085 2080 470

Check

Check is te herkennen aan de witpaarse elektrische deelscooters.
E-mail: support@ridecheck.app
Website: Check
Telefoon: 085 - 8881 041

Deelauto's

Een deelauto is een auto die gebruikt wordt door meerdere gebruikers. Zo heb je toch toegang tot een auto, zonder er zelf een te hoeven kopen. Deelauto’s worden door commerciële of coöperatieve aanbieders aangeboden en hebben soms een vaste parkeerplaats, of staan in een bepaalde zone.

Deelauto’s zijn te gebruiken voor korte of lange ritten. Als je gebruik maakt van een deelauto kun je kiezen uit verschillende aanbieders en ben je in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer je zelf een auto hebt. Bereken hoeveel je kunt besparen op de website van Ritje weg.

Er zijn momenteel enkele aanbieders van deelauto’s actief in de gemeente. Voor vragen of opmerkingen over hun diensten, kunt u contact met de aanbieders opnemen via onderstaande gegevens.

Greenwheels 

E-mail: Klantenservice Greenwheels
Website: Greenwheels
Telefoon: +31 (0) 88 - 2100 100

MyWheels

E-mail: support@mywheels.nl
Website: MyWheels
Telefoon: +31 (0) 85 - 773 42 22

Amber

E-mail: support@driveamber.com
Website: Amber
Telefoon: +31 (0) 85 – 301 15 13

OnzeAuto (Samen Slim Rijden)

E-mail: support@onzeauto.com
Website: OnzeAuto

Goodmoovs

Email: info@goodmoovs.com
Website: Goodmoovs
Telefoon: +31 (0) 85 - 73 25 660

U.MOBILITY

5 deelauto’s en 4 deelfietsen in de parkeergarage van Hotel Central, Markt ’s-Hertogenbosch. Op de website kun je lezen hoe je gebruik kunt maken van dit deelvervoer.

E-mail: u.mobility@udenhoutautoverhuur.nl
Website: Van Den Udenhout
Telefoon: 088-3746875

SnappCar

Contactformulier
Website: SnappCar

Deelfietsen

De deelfiets is de meest duurzame vorm van deelmobiliteit. Ideaal voor korte ritten door de stad, bijvoorbeeld als u op bezoek bent in ’s-Hertogenbosch. De deelfietsen zijn vaak elektrisch en kunnen dus ook gebruikt worden voor langere fietsritten. Er zijn drie aanbieders van deelfietsen actief in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Voor vragen of opmerkingen over hun diensten, kunt u contact met de aanbieders opnemen via onderstaande gegevens.

OV-Fiets

OV-Fiets is een initiatief vanuit NS en vormt een extra vervoersmogelijkheid als aanvulling op de trein.
Website: NS

GO Sharing

GO Sharing is te herkennen aan de lichtgroene elektrische deelfietsen.
E-mail: support@go-sharing.nl  
Website: GO Sharing
Telefoon: 085 90 22 901

MOVELO

Deze deelfietsen staan bij alle filialen van Van den Udenhout  en Carlux in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Veghel, Oss en Best) . In Den Bosch zowel op Balkweg 1 als Balkweg 6. Op de website kun je alle lezen hoe je gebruik kunt maken van deze deelvervoer:

E-mail: info@udenhout.nl
Website: Van Den Udenhout
Telefoon: 073-6464400