Goed Gedaan Festival

Als dank voor het geweldige werk dat vrijwilligers in onze gemeente doen, organiseerden we op 24 juni het Goed Gedaan Festival. Ruim 600 vrijwilligers bezochten het festival.

Verspreid over twee dagdelen werden de vrijwilligers in de Orangerie in het welverdiende zonnetje gezet. Onder andere Theaterfestival Boulevard, Fieke Opdam en Frank Finkers traden op. Ook werd de muziekkennis van de vrijwilligers getest tijdens de Raad De Plaat Show. Vrijwilligersorganisaties presenteerden zich op de Feel Good Market en er was de tentoonstelling Onze vrijwilligers.

Het festival herbeleven? Kijk dan naar de aftermovie van het Goed Gedaan Festival. Of ga naar het online fotoalbum.

Vrijwilligers

Wethouder Marianne van der Sloot opende beide dagdelen van het Goed Gedaan Festival. Zij is trots op alle 44.000 vrijwilligers uit onze gemeente: “Zij zetten zich vol passie in voor een leefbare en sociale samenleving. Vrijwilligers zijn onzichtbare krachten die het verschil maken in het leven van heel veel anderen. Het is heel fijn om al die mensen ontmoet te hebben en met ze te praten over het onmisbare werk dat ze doen. We kunnen ze daarvoor niet vaak genoeg bedanken.”

Neem contact op

Hebt u vragen over het Goed Gedaan Festival? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur een e-mail