Nu in de verkoop

De gemeente verkoopt het voormalig kinderdagverblijf Gaasterland 10, samen met de grond. Misschien fietste je er vroeger regelmatig langs, of bewaar je mooie herinneringen aan deze plek. Je hebt nu de kans om op deze locatie jouw droomhuis te bouwen. Samen met anderen. De oppervlakte van het te verkopen perceel is ongeveer 2.293 m2. De oppervlakte van het te verkopen perceel kun je bekijken in de verkooptekening (pdf). Je kunt ervoor kiezen om het huidige gebouw te verbouwen en aan te passen aan de wensen en eisen van vandaag de dag. Ook op gebied van duurzaamheid en energieneutraal bouwen. Het staat je ook vrij om het gebouw af te breken en te kiezen voor nieuwbouw. Wellicht met de terugkeer van oude elementen. Goed voor de circulariteit.

Over de locatie

De locatie Gaasterland 10 ligt in de Maaspoort, een grote uitbreidingswijk van de stad gebouwd in de jaren 80- en 90. De wijk staat ook bekend om de bolwoningen, sporthal Maaspoort en ligt in het noorden van de stad, tussen de spoorlijn, de autosnelwegen A2 en A59 en de Maas. Maaspoort heeft ruim 16.400 inwoners. De locatie Gaasterland ligt in een kindvriendelijke buurt. Kinderen kunnen spelen in een groene ‘speeltuin’ en al spelend leren bij kindcentrum de Wijboom. Ten westen aan de Hengmeng en ten noorden aan de Sluisweg geldt een langzaam verkeersroute. Je kunt er ook heerlijk wandelen of fietsen in het groen of langs het water. Ook de voorzieningen zijn binnen handbereik. In dit gebied zijn vooral woningen gebouwd die bestaan uit 2 woonlagen en een kap. Je bent relatief snel in het bruisende en bourgondische centrum van de stad. Maar ook de A2 ende A59 zijn snel bereikbaar

Hoe je in aanmerking kunt komen voor de aankoop van deze locatie? Hiervoor hanteren we een aantal selectiecriteria. Deze leggen we je uit op de pagina Minimale eisen.

  • Sfeerbeeld kamer met stoelen.
  • Sfeerbeeld van een gang.
  • Sfeerbeeld van een keuken.
  • Sfeerbeeld van een badkamer.
  • Sfeerbeeld zaaltje met tafels.