Dag van de Vrijwilliger

2021 is het nationale Jaar van de Vrijwilliger. Een mooi moment om u en uw medevrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. We wilden jullie graag bedanken op een feestelijke bijeenkomst in de Orangerie. Door de huidige coronamaatregelen kan dat helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd. We laten de Dag van de Vrijwilliger niet zomaar voorbijgaan.

Online uitzending

Kijk naar deze online uitzending die speciaal voor u als vrijwilliger is gemaakt. Met onder andere een inspirerende lezing van Hanna Verboom, een verrassend optreden van Instinto capoeira en een ode aan alle onmisbare vrijwilligers.

Vrijwilligersbijlage Bossche Omroep

Bij de Bossche Omroep van woensdag 8 december verscheen een speciale bijlage. Deze stond helemaal in het teken van vrijwilligerswerk. Hebt u het krantje al gelezen? Met daarin onder andere wethouder Ufuk Kâhya in gesprek met vrijwilliger Faisa, vrijwilligerswerk in feiten en cijfers, en veel vrijwilligers die vertellen over hun werk.

Lees hier de speciale vrijwilligersbijlage (pdf)

Foto van twee vrouwen die naar elkaar lachen op de Paleisbrug

Groot ‘dank je wel’ op het Stadhuis

Op het Stadhuis hangen twee grote banieren om vrijwilligers te bedanken voor hun hartverwarmende inzet. Want iedereen mag weten hoe belangrijk het werk is dat u als vrijwilliger doet. U zet zich vol passie in voor een mooie, leefbare, duurzame, creatieve en sociale samenleving. U en uw medevrijwilligers maken onze gemeente nog mooier. De banieren blijven twee weken hangen.

Foto van twee vlaggen op het Stadhuis met de tekst: Beste vrijwilligers, bedankt voor jullie enorme inzet

Een feestelijk fysiek evenement in 2022

Om de vrijwilligers uit ’s-Hertogenbosch te bedanken stond een feestelijke bijeenkomst in de Orangerie gepland. Door de huidige coronamaatregelen verschuift dit samenzijn naar 2022. Volgend jaar organiseren we een bijeenkomst die in het teken staat van ontmoeting, entertainment en inspiratie. Als de datum voor dit evenement bekend is, laten we dit natuurlijk aan u weten.

Foto van twee vrouwen die buiten staan in een wijk en lachen naar de camera.

Neem contact op

Heeft u vragen over de Dag van de Vrijwilliger? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur een e-mail