Parkeergarage Sint Jan

Parkeergarage St.-Jan, in het centrum van Den Bosch, is ruim en uitgerust met de beste voorzieningen. Loop je de garage uit, dan wandel je via de prachtige Casinotuin in vijf minuten naar de Parade, aan de voet van de Sint-Janskathedraal. 

Ligging locatie in Google Maps

24 uur per dag, 7 dagen per week geopend

Tarieven
Standaard tarief
€2,87 per 60 minuten

Voordelig avondtarief
maximaal €7,50 per avond 

Hekellaan 25
5211 LX 's-Hertogenbosch
T (073) 615 30 40
Plan je route

In de buurt
Theater aan de parade Sint-Janskathedraal Parade Noord-Brabants Museum Design Museum

Parkeergarage St.-Jan ligt in hartje Den Bosch. Vanuit deze parkeergarage wandel je zo naar het historisch centrum en de volgende bezienswaardigheden:

Zakelijk parkeren in centrum ’s‑Hertogenbosch

Heb je een zakelijke (lunch)afspraak of vergadering in het centrum van ’s-Hertogenbosch en wil je in de buurt parkeren? Kies dan voor Parkeergarage St.-Jan. Gemakkelijk, comfortabel en dichtbij. Met 5 minuten lopen ben je al in de binnenstad. De garage biedt plaats aan meer dan 1.000 auto’s, dus je bent verzekerd van een plekje en daarmee mooi op tijd voor je afspraak. Ook zakenpartners en zakelijk bezoek verwijs je prima door naar Parkeergarage St.-Jan, voor een representatief en gastvrij ontvangst.

Elektrische auto opladen in ’s-Hertogenbosch

Heb je een elektrische auto? Dan laadt die natuurlijk op in Parkeergarage St.-Jan, tijdens jouw afspraak in de binnenstad. De garage beschikt over 20 oplaadplekken voor elektrische auto’s. De oplaadpunten vind je op parkeerdek -1.

(Zakelijke) parkeerabonnementen ’s-Hertogenbosch

Komen jij of je werknemers vaak in het centrum van ’s-Hertogenbosch? Dan kan een parkeerabonnement aantrekkelijk zijn; in parkeergarage St.-Jan of één van de andere parkeergarages. Meer informatie over de abonnementsvormen en kosten vind je op de website van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Parkeergarage St.-Jan
Hekellaan 25
5211 LZ ’s-Hertogenbosch

Meldkamer
T 073 615 55 65
Tot 23.00 uur bereikbaar
parkeerbeheer@s-hertogenbosch.nl

Parkeerbeheer
T 073 615 30 40
24/7 bereikbaar
parkeerbeheer@s-hertogenbosch.nl