Jongerenambassadeurs

Wij zijn een groep Bossche jongeren die onze ongefilterde mening geeft om 's-Hertogenbosch mooier en leuker te maken voor jongeren. Ervoor zorgen dat jongeren meegenomen worden in het beleid, er echt toe doen en nooit worden vergeten door de gemeente en andere organisaties is de gedachte achter de jongerenambassadeurs (JADB). Heb je een duidelijke mening en wil je invloed uitoefenen op de toekomst van Den Bosch? Dan ben je hier op de juiste plek.

Werk aan jouw succes - Word ambassadeur


Een jongen staat in een lichte ruimte met zijn armen achter zijn rug en glimlacht.

Wil jij écht het verschil maken voor jongeren in de stad? Zit jij vol nieuwe ideeën? Barst jij van de energie?

Word dan jongerenambassadeur en organiseer toffe evenementen, geef advies aan allerlei organisaties en ben het aanspreekpunt voor jongeren en partners uit de stad. Doe je mee? Als jongerenambassadeur gaan er deuren voor je open. Vette reisjes naar het buitenland, het leren kennen van héél veel mensen, het krijgen van trainingen en workshops, uitgenodigd worden op grote evenementen: niets gaat aan je voorbij. Je ontdekt waar jouw talenten liggen en krijgt een groot netwerk in Den Bosch en daarbuiten. En.. de jongerenambassadeurs zijn bovenal jongeren, dus gezelligheid hoort er ook zeker bij!

Stuur een e-mail om je aan te melden

Wat bieden wij? - Activiteiten


Logo van JADB

Wat zijn de taken van JADB?

We vergaderen wekelijks om stappen te zetten naar een beter Den Bosch voor jongeren. Tijdens deze bijeenkomsten behandelen we verschillende onderwerpen, zoals:

  • We gaan aan de slag met onze zelf gekozen portefeuilles om zo tot een advies te komen voor de gemeente
  • Er komen gastsprekers langs vanuit de gemeente of andere organisaties die een vraag aan ons hebben met betrekking tot jongeren
  • We bezoeken allerlei activiteiten en evenementen die betrekking hebben op jongeren of onze portefeuilles
  • We organiseren dingen als brainstorms, debatten, trainingen etc. die van belang zijn voor de Bossche jongeren

Heb jij vragen? App dan naar Sara 06 11 48 97 44. Ook vrijblijvend een dag komen kijken is mogelijk!

Wat hebben we bereikt? - Verandering

In gesprek met JADB? - Ja graag!

Vijftien jongeren kijken vanuit de achterkant van een boot omhoog en lachen.

Heb jij een vraag aan ons?

Ben je ambtenaar, heb je een eigen bedrijf of werk je veel met jongeren in de regio van ‘s-Hertogenbosch? Of het nou gaat om een beleidsstuk, festival of gewoonweg zorgen dat de mening van jongeren meegenomen wordt in jouw plan: de jongerenambassadeurs gaan graag met je in gesprek.

Kom je langs? Ieder mens én iedere organisatie heeft baat bij een frisse blik van jongeren. Nieuwe ideeën en andere uitgangspunten helpen namelijk altijd! Door de diverse groep jongeren levert het beslist verschillende en nieuwe inzichten op.

Wanneer?

De jongerenambassadeurs vergaderen iedere donderdag van 16:30 tot 20:00 uur. Neem contact met ons op via dit digitaal contactformulier.

Jongerenambassadeurs - 2021

Contact - Vragen?

Heb je vragen? Wil je meer weten? Neem contact op met Sara via het digitaal contactformulier of app/bel naar 06 11 48 97 44. Neem ook eens een kijkje op de Instagrampagina van de Jongerenambassadeurs.

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Casper Roos & Chichi Zhang.