Citytrainers

Wil jij bijdragen aan een sportieve, creatieve en sociale stad? Dan zit je hier op de juiste plek! Een Citytrainer is een kind, jongere of volwassene die door een training in staat is culturele of sportieve activiteiten te begeleiden en te organiseren in Den Bosch. Wij gaan graag aan de slag met jou en met jouw talent!

Werk aan jouw succes - Word een citytrainer

Presenteren, organiseren, ontwikkelen en begeleiden

Een Citytrainer is na de cursus in staat om activiteiten en/of trainingen te organiseren en te begeleiden. Een Citytrainer zet kennis en ervaring in voor de eigen stad, school, wijk, vriendengroep of vereniging.

Iedereen kan en mag zich aanmelden, niemand is te oud of te jong. Het enige wat we vragen is een intrinsieke motivatie, maar met jouw enthousiasme zit dat zeker goed! Wanneer jij je aanmeldt, start je een praktijkgerichte training waarin we jouw talent centraal stellen. Wij helpen jou je talent ontdekken en bieden een podium en een netwerk. Of je nu interesse hebt in sport, cultuur of welzijn, er is altijd een Citytrainerscursus die bij jou past. Benieuwd? Lees dan verder.

Aanmeldformulier Citytrainer

Hoe werkt het? - Het traject

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

Citytrainer word je door de cursus te doorlopen en succesvol af te ronden. Elke Citytrainer cursus is anders, junior heeft een ander traject dan volwassenen. Wat ze allemaal gemeen hebben is de vaardigheden die je leert. Een gemiddelde cursus heeft twee onderdelen: theorie en praktijk. Het theoriegedeelte is verdeeld over verschillende bijeenkomsten. Maak je geen zorgen, dit is niet alleen zitten en leren, maar ook hier horen hartstikke leuke opdrachten bij. Daarna ga je alles wat je geleerd hebt, toepassen in de praktijk. Hier kun je echt ontdekken wat voor Citytrainer jij gaat worden. Heb je dit allemaal gedaan? Super, dan moet je alleen nog je eindpresentatie geven en vervolgens krijg je het certificaat en mag jij jezelf Citytrainer noemen!

Het logo van Citytrainer, een oranje schild met daarop een C, 5 zwarte schuine strepen en een zwarte draak. Naast het schild staat Citytrainer ‘s-Hertogenbosch uitgeschreven.

Citytrainer gaat erg uit van vaardigheden en talenten. Deze leer je dan ook ontwikkelen tijdens het traject. De belangrijkste vaardigheden zijn: presentatie, samenwerken, ontwikkelen en organiseren & begeleiden. Je leert al deze skills en hoe je dat kan inzetten voor jouw school, buurt, wijk of stad. Je gaat actief aan de slag en wordt geïnspireerd om de Citytrainer die jij wilt zijn vorm te geven. Wat wil jij? Wie ben jij? Wat is jouw talent?

Vervolgens kan je zelfstandig aan de slag als Citytrainer!

Citytrainers door de jaren heen - Wat zijn de mogelijkheden?

Citytrainer kan op elke leeftijd. Je bent dus altijd welkom! Wil je weten wat het inhoudt om op jouw leeftijd Citytrainer te worden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer op onderstaande pagina's:

Junior (groep 7 en 8)   Jongeren (12 t/m 21 jaar)  Scholieren  Volwassenen

Schakel ons in! - Heb jij een toffe praktijkplek voor onze citytrainers?

Wil jij de Citytrainers inschakelen? Heb jij een toffe praktijkplek of evenement en kun je wat extra handen gebruiken?

Wij kunnen jou helpen mits jij de trainers praktijkervaring biedt en helpt te ontwikkelen op basis van presenteren, organiseren, ontwikkelen of begeleiden. Hiernaast is vanuit jullie een persoonlijke begeleider voor de Citytrainers beschikbaar. Deze begeleider ontvangt de Citytrainers, begeleidt deze door de dag heen en evalueert de activiteit aan het einde.

Interesse? Neem dan contact op met ons via dit digitaal contactformulier.

Aanvraagformulier Citytrainer 

Foto van een citytrainer op een podium

Contact

Heb je nog vragen? Deze kun je aan ons mailen door gebruik te maken van dit digitaal contactformulier. Neem ook eens een kijkje op de Instagrampagina van Citytrainers.