Cityboost

Jongeren lopen vaak over van de ideeën, maar worden ze ook gehoord? Cityboost biedt je alle ruimte om jouw idee vorm te geven en te realiseren. Uiteraard kun je rekenen op onze steun, maar jij hebt de regie!

Aanmelden Hoe het werkt Spelregels Wij gingen jou voor

Werk aan jouw succes - Meld je idee aan

Foto tijdens Boostival waarop jongeren te zien zijn

Aanmelden kan snel en simpel

Je wilt jouw idee indienen? Dat kan simpel door op de aanmeld knop hieronder te klikken! Check voor het indienen van je plan de spel regels. Na je aanmelding kun je een reactie binnen twee weken verwachten. Ideeën onder de 300 euro worden na goedkeuring binnen twee weken uitbetaald. Wil je een hoger bedrag aanvragen? Dat kan! Check dan even de spelregels om te zien wat er dan bij komt kijken. Voor vragen kan je ons mailen via het digitaal contactformulier.

Aanmeldformulier

Hoe werkt het? - Het traject

Logo Cityboost

Jouw idee werkelijkheid laten worden

Launch: Jij hebt een idee maar wellicht weet je niet hoe je een begroting moet maken, of een project plan. Wij helpen jou! Uiteindelijk dien je jouw idee en begroting in op onze website.

Boost: Je idee is goed gekeurd! Nu gaan we aan de slag. Samen met jou kijken we naar de punten waar jij hulp op nodig hebt. Dat kan zijn bij het vinden van de juiste locatie, een vergunning krijgen en nog veel meer.

Land: En dan is het zover! Je evenement gaat van start. Na afloop kijken we samen naar het proces dat je hebt afgelegd. Wat heb je geleerd en we kijken naar mogelijkheden voor de toekomst.

Spelregels - Waar moet jouw idee aan voldoen?

Foto van drie jongens die een grote fotolijst vasthouden met de tekst: Cityboost | Ik zou in Den Bosch... boksgala in Den Bosch... willen organiseren

Houd rekening met de volgende zaken voor je aanmelding

Aan iedere aanvraag zit een aantal spelregels verbonden. De belangrijkste is dat jij aanwezig bent op de eerstvolgende Boostday en Boostival! De data hiervan worden door een Cityboost collega en via onze socials gecommuniceerd. Check de andere regels hieronder! Heb je hier vragen over? Stuur ons dan een e-mail via het digitaal contactformulier.

Bekijk de spelregels (pdf)

Contact

Vragen? Je kunt je vraag naar ons mailen via het digitaal contactformulier. Neem ook eens een kijkje op de Instagrampagina van Cityboost.