Nick van Wanrooij

Foto van Nick van Wanrooij

Hallo! Mijn naam is Nick van Wanrooij en ik kom vanaf september het team van Young Changemakers versterken! Als stagiaire Business Innovation ga ik aan de slag met het verder mee ontwikkelen van het gehele concept achter Young Changemakers.

Wat doe je op het gebied van duurzaamheid?

Op het gebied van duurzaamheid ben ik bezig geweest met het bedenken/ontwerpen en gedeeltelijk ontwikkelen van een online platform waar middelbare school studenten aan de hand van de SDG’s een bij hun passende vervolgopleiding en loopbaan kunnen kiezen. Dit proces heeft zich voornamelijk gefocust op SDG 4 (kwaliteitsonderwijs), echter ben ik met alle 17 SDG’s wel bezig geweest aangezien deze centraal staan binnen het online loopbaan oriëntatie platform.

Wat zijn de SDGs waar jij je voor inzet?

Op persoonlijk gebied associeer ik mezelf het meeste met SDG 8 (Eerlijk werk en economische groei), dit is af te leiden uit mijn geschiedenis met sales en een gedeelte marketing. Zo ben ik altijd van mening dat je samen meer kan bereiken dan alleen. Door zowel intern als extern goed samen te werken als bedrijf kan je de beste resultaten boeken die voor de gehele markt positief zijn.

Met deze kennis en blik ga ik met veel plezier aan de slag bij Young Changemakers en kijk er naar uit om samen mooie dingen te doen! Hopelijk jullie ook.

Hoe kunnen mensen contact met je opnemen of je volgen?

LinkedIn