Avans Green Office

Foto van studenten van Green Office in actie.Wat Avans GreenOffice inhoudt

De GreenOffice is een studentenorganisatie voor studenten die een passie hebben voor duurzaamheid en daar een concrete bijdrage aan leveren. Ook buiten de gebaande paden. GreenOffice-studenten verduurzamen Avans en haar omgeving op een kritische manier. Ze initiëren zelf projecten en campagnes om organisaties kritisch te bevragen op hun duurzaamheidsbeleid.

GreenOffice wordt georganiseerd door Avans Duurzaam maar de projecten en campagnes worden vormgegeven en uitgevoerd door enthousiaste studenten. De studenten worden gecoacht en begeleid door studentassistenten en twee professionals van Avans, die ze bijvoorbeeld helpen met processtappen en de GreenOffice strategisch te positioneren.

Een aanrader voor…

…daadkrachtige studenten die meer willen leren over en bijdragen aan duurzaamheid. Binnen én buiten de kaders van Avans.

Wat GreenOffice een student oplevert

Bij GreenOffice kunnen studenten hun duurzaamheidsidealen concreet vormgeven. Daarnaast werken ze met de campagnes en projecten aan hun eigen duurzame professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voorbeelden acties Avans GreenOffice

Om duurzamer te worden is het belangrijk de krachten te bundelen, samen werken aan groene projecten met studenten van verschillende studierichtingen is echt tof. Het is ook cool om te zien wat wij als studenten voor elkaar krijgen.

Sophia Daoud (studente International Business and Languages bij de Academie Marketing and International Business)

Waar en wanneer een student kan starten

Studenten kunnen het hele jaar door meedraaien in campagnes, aanhaken bij projecten en symposia bijwonen. Het aanbod is locatie-onafhankelijk. Het fysieke kantoor van GreenOffice zit op de begane grond van Xplora aan de Hogeschoollaan in Breda.

Bezoek de website van GreenOffice
Bekijk het YouTube kanaal van GreenOffice
Terug naar overzicht Young Changemakers