Young Changemakers Den Bosch

Young Changemakers, dat zijn wij!

De toekomst, dat zijn wij! En we kiezen voor een positieve toekomst. De Bossche Young Changemakers zetten zich actief in voor een aantrekkelijke, leefbare, sociale en duurzame regio Den Bosch.

Wil je ook een bijdrage leveren? Sluit je dan aan bij het Young Changemakers DB netwerk of één van de onderstaande organisaties.

Maak kennis met Bossche Young Changemakers

Tekening met tekst 'Change is coming,'

In Den Bosch zijn er al veel jonge inspirerende changemakers die op allerlei manieren werken aan een duurzame toekomst. Maak kennis met deze young changemakers en lees meer over de projecten die zij ondernemen. Zet jij je al actief in voor een positieve toekomst voor Den Bosch? Sluit je dan aan bij het Young Changemakers DB netwerk.

Maak kennis met Bossche Young Changemakers

Sluit je aan bij deze organisaties

 • Extinction Rebellion

  Extinction Rebellion Den Bosch voert actie om aandacht te vragen voor het klimaat en het verlies van biodiversiteit.

  Lees meer
  Extinction Rebellion Foto waarop een plein te zien is waar broeken in twee cirkels zijn gelegd en een spandoek met de tekst 'climate crisis, act now'.
 • Fridays For Future

  Vanuit Duurzaam ’s-Hertogenbosch zijn we opzoek naar gemotiveerde jongeren die een Bossche organisatie van Fridays For Future op willen zetten.

  Lees meer
  Fridays For Future Foto van een vrouw die een mondkapje draagt en in haar handen een bord vasthoudt met de tekst 'help'.
 • Avans Green Office

  De GreenOffice is een studentenorganisatie voor studenten die een passie hebben voor duurzaamheid en daar een concrete bijdrage aan leveren.

  Lees meer
  Avans Green Office Foto van een man en een vrouw die hurkend op het gras zitten en een high five geven. De man heeft een vuilniszak in zijn andere hand.
 • Cityboost 073

  Ben je tussen de 12 en 27 jaar oud en denk je met jouw idee 's-Hertogenbosch nog leuker te maken voor jongeren? Cityboost biedt je die kans!

  Lees meer
  Cityboost 073 Foto van vier mensen met op de achtergrond een poster van Cityboost.
 • De Groene Plaatsmakers

  De Groene Plaatsmakers Foto van de achterkant van een man.
 • Jongerenambassadeurs Den Bosch

  Jongerenambassadeurs geven (on)gevraagd advies aan de gemeente en organisaties die input nodig hebben van jongeren.

  Lees meer
  Jongerenambassadeurs Den Bosch Foto van twee vrouwen.
 • ONE WORLD Citizens

  In ONE WORLD Citizens werken jongeren lokaal en internationaal (online) samen aan een duurzame samenleving en wereld. We delen ideeën voor verandering en helpen elkaar de ideeën uit te werken tot lokale projecten of startups. 

  Lees meer
  ONE WORLD Citizens Foto van een klaslokaal en mensen.
 • Helicon Eco-Raad

  De Eco-Raad is voor leerlingen en door leerlingen waardoor leerlingen inspraak krijgen in de omgeving waarin ze zich alle dagen bevinden.

  Lees meer
  Helicon Eco-Raad Foto van kinderen die naast een groene poster staan met de tekst 'Eco-Schools'.

Duurzaamheidsambities gemeente Den Bosch

Updates / ontwikkelingen