Elektrische deelauto

In de gemeente 's-Hertogenbosch stimuleren we duurzame deelmobiliteit. Op deze pagina lees je meer informatie over dit onderwerp. 

073Elektrisch

Het project 073elektrisch is erop gericht meer inzicht te krijgen in het gebruik van en het gedrag rondom duurzame deelmobiliteit in verschillende wijken in Den Bosch. Tegelijkertijd stimuleren we het gebruik van elektrische deelauto's, zorgen we voor meer bewustwording en brengen zo de boel duurzaam in beweging. Dit doen we het liefst samen met de inwoners zelf. Dus iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van elektrische deelauto’s in de wijk, laat je horen!

 

Meer informatie

Deelauto's Amber

Amber geeft jou de vrijheid om te rijden waar en wanneer jij wil. Reserveer je Amber tenminste 1 uur van tevoren en bepaal zelf de pick-up en drop-off locatie. Amber brengt de auto naar jouw gekozen pick-up locatie en vervolgens kun je instappen en hem naderhand weer inleveren waar jij dat wil. Alleen de voordelen van een auto dus, want schoonmaak, verzekeringen, tanken, vaste lasten heb jij niets meer mee van doen. Je betaalt alleen voor het gebruik van Amber. Download en open de Amber App! Meld je aan in de app en maak je eerste reservering. Je ziet ook vooraf in de app wat een ritje kost.

Meer informatie

Deelauto’s Haverleij  

In Haverleij zijn elektrische deelauto's van Samen Slim Rijden beschikbaar. Er worden drie elektrische deelauto's geplaatst in het Slot en Kasteel Wuyvenhaerd. Deze nieuwe service zorgt er voor dat inwoners van de Haverleij gemakkelijk gebruik kunnen maken van een deelauto en dat autobezit daarmee afneemt. 

Aanmelden kan via de website van Samen Slim Rijden Haverleij.

Meer informatie