Slimme parkeerapp

Heb je een gehandicaptenparkeerkaart en kom je binnenkort naar de binnenstad van ’s-Hertogenbosch? Gebruik dan onze slimme parkeerapp. Deze geeft aan welke gehandicaptenparkeerplaatsen nog vrij zijn en helpen je er naartoe te navigeren.

De app is sinds 1 juli 2020 in gebruik en startte als proef. Deelnemers aan de proef zijn positief. Zij vinden het vooral fijn dat zij makkelijk een vrije parkeerplaats dichtbij hun bestemming kunnen vinden, niet onnodig hoeven rond te rijden tot een plek vrij is en dat er veel meer geschikte parkeerplaatsen blijken te zijn dan zij wisten.

Zo werkt het

Het werkt vrij eenvoudig. Open de app via de website van de Parkeerapp. Bekijk hiernaast de instructievideo met de stappen en uitleg van de app. Of lees de handleiding (pdf).

Je kunt de app vastzetten als snelkoppeling op je telefoon. Vervolgens kun je hem steeds blijven gebruiken. In het instructiefilmpje zie je hoe je dat doet.

Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan het gebruik van de app en op een veilige manier kunt genieten van een bezoek aan de Bossche binnenstad. Heb je vragen bij het gebruik van de app? Bel dan (073) 615 51 55.

Strip met uitleg over de parkeerapp voor gehandicaptenparkeerplaatsen