Portobelloclub

Wat is de Portobelloclub?

De Portobelloclub is een gezellige netwerkclub bestaande uit intrinsiek gemotiveerde mensen die meebouwen aan een duurzaam ’s-Hertogenbosch. We komen samen om elkaar te inspireren, informeren en verbindingen te leggen tussen verschillende initiatieven. Dit in een ongedwongen sfeer waarbij een hapje en drankje niet mogen ontbreken. Kom een keer langs!

Wanneer zijn de bijeenkomsten?

Datum: Iedere eerste donderdag van de maand

Tijdstip: 16:30 – 18:30

Waar vinden de bijeenkomsten plaats?

Dit verschilt per maand. Soms komen we samen in een café, soms gaan we op werkbezoek naar een interessant project in de regio, soms komen we samen buiten in de natuur. Voor iedere bijeenkomst wordt een programma opgesteld.

Het lijkt me leuk om kennis te maken met de Portobelloclub, hoe kan ik me aanmelden?

Dat kan door een e-mail te sturen via de link hieronder:

Meld je aan

Foto van werkbezoek aan Hof Eygentijds

Foto van werkbezoek aan Hof Eygentijds

Werkbezoek - Biodiversiteit en voedselbossen

1 juli 2021 ging de Portobelloclub op werkbezoek naar Den Food Bosch (website van Den Food Bosch | Echt ecologische voedselproductie) in Sint-Michelsgestel. Het was een prachtige bijeenkomst in de natuur vol discussie en kennisuitwisseling over biodiversiteit en voedselbossen.

STinyHouse productie. Interview, camerawerk, productie en montage door Stijn Mertens. Audio opgenomen door Stijn Mertens. Drone-beelden: Edwin van Zon.
Website van STinyHouse.