Duurzaam netwerk Den Bosch

We bouwen aan een nieuw Duurzaam Netwerk in ’s-Hertogenbosch! Doe je mee? Er wordt door een aantal mensen uit het bedrijfsleven, instellingen, scholen en gemeente gewerkt aan dit nieuwe netwerk. Het doel is om een nieuw ‘ecosysteem’ in onze gemeente te creëren. Het Duurzaam Netwerk is onder andere een opvolging van het BEC (website van Klimaatplein) en brengt diverse initiatieven bij elkaar, zoals de Portobello Club, de Community Duurzame Mobiliteit ’s-Hertogenbosch, en nog veel meer. We creëren zo een aanjagende en actieve kern die onze stad en omliggende dorpen een flink stap dichterbij ons doel brengt: een duurzaam ‘s-Hertogenbosch!

Het Netwerk Duurzaam ’s-Hertogenbosch verbindt duurzame doelen. We versnellen huidige initiatieven, jagen nieuwe acties aan en initiëren activiteiten om samen te werken aan een duurzaam ‘s-Hertogenbosch. We zijn 10 juni gelanceerd en gaan de komende tijd het netwerk verder uit- en opbouwen. Help je mee? Ga naar de website van 'De club van duurzaam doen' voor meer informatie.

Doe mee, meld je aan

Het nieuwe netwerk gaat duurzaamheid aanjagen en samenwerkingen creëren op gebied van groen, klimaatbestendigheid, CO2 neutraal worden, circulair en duurzame mobiliteit. Het wordt interessant, leuk én daagt uit! Het netwerk staat er nog niet, het wordt gemaakt. Ieder bedrijf, groot of klein, kan hier aansluiten. Er zijn vooralsnog geen kosten aan verbonden. Maar we vragen vooral betrokkenheid! Heb je bijvoorbeeld een idee voor een goeie naam? Meld je alvast aan zodat je geïnformeerd wordt over de vorderingen en de eerstvolgende activiteiten. Meer informatie kun je vinden op de website van 'De club van duurzaam doen'

Meld je aan

Bereken hier de CO2-uitstoot van uw organisatie

Maak gebruik van de gratis CO2-calculator op het Klimaatplein en ontdek eenvoudig waar en hoeveel u aan uitstoot van broeikasgassen veroorzaakt. Creëer daarmee bewustwording en maak besparingen op uw energieverbruik en CO2-uitstoot inzichtelijk. Door jaarlijks deze berekening te doen, ziet u ook direct het resultaat van genomen bespaarmaatregelen. 

Bereken uw CO2-uitstoot

Portobelloclub

De Portobelloclub is een gezellige netwerkclub bestaande uit vrijdenkers en innovatieve Bosschenaren die actief meebouwen aan een duurzaam ’s-Hertogenbosch.  Iedere eerste donderdag van de maand komen we samen om elkaar te inspireren, informeren en verbindingen te leggen tussen verschillende initiatieven. Dit in een ongedwongen sfeer waarbij een hapje en drankje niet mogen ontbreken. Kom een keer langs!

Aanmelden en meer info

Maak uw bedrijfsomgeving natuur- en klimaatbestendig

Infographic Maak uw bedrijf bedrijfsomgeving natuur- en klimaatbestendig

Maak uw bedrijf toekomstbestendig

Infographic Maak uw bedrijf toekomstbestendig

                                                                 Flyer netwerkbijeenkomst 8 oktober