Laat jouw doorbraak van data zien!

We nodigen je uit om, van 26 t/m 31 oktober 2020, jouw conceptuele of praktische toepassingen van data te presenteren. Of heb je interesse om spraakmakende cases uit de praktijk of succesvolle samenwerkingsverbanden middels een interview aan het grote publiek ten gehore brengen? Wil je jouw idee voordragen hoe je met data (nog) kansrijker kan worden en hoe de toepassing van data je kan helpen? Fantastisch! Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken voor jouw bijdrage aan alweer de 3e editie van de Den Bosch Data Week. 

Den Bosch Data Week 2020 borduurt voort op het successen van eerdere edities. Bouwend aan het hoogtepunt van het jaar op het gebied van het toepassen van data voor werk, wonen, leven en studeren. Een week waarin alles wat je met data kunt, zichtbaar en tastbaar wordt. Meer achtergrondinformatie? Lees hier verder.

Data Live Dome

Om een meer herkenbaar, open en toegankelijk programma mogelijk te maken wordt er dit jaar voor het eerst op de Parade een Data Live Dome geplaatst. Eén centrale plek aan de voet van de Sint-Janskathedraal waar bezoekers gedurende de week data kunnen ervaren. Hier wordt informatie gegeven over de events op diverse locaties in de stad én hebben bezoekers gratis toegang tot verschillende programmaonderdelen waar wij mogelijk jouw doorbraak van data een podium kunnen bieden.

 • Data Studio - presentatieruimte met bijzondere gasten en media;
  Hier gaat de Data Week Live. Er is ruimte voor interviews met bijzondere gasten en media. Spraakmakende cases uit de praktijk maar ook succesvolle samenwerkingsverbanden worden gepresenteerd en eventueel door (inter-) nationaal toonaangevende sprekers toegelicht. Wil jij mediapartner worden om de Data Studio te verzorgen of heb je suggesties voor gasten van de Data Studio voor een interview? Meld je dan aan. 

 • Data Expo - tentoonstelling van/door ondernemers en studenten;
  Heb jij iets ontwikkeld / bedacht dat door data tot nieuwe mogelijkheden leidt of maatschappelijke, economische, culturele of sociale oplossingen biedt? Wees dan welkom. De hele week is er ruimte om je product of dienst te presenteren. In aanwezigheid van een brede doelgroep, geïnteresseerd in de maatschappelijke component van de nieuwe ontwikkelingen. Er is voldoende ruimte voor doe- en beleefactiviteiten. Het Brabant Living Lab van Provincie & VNG staat ook op de expo.

 • Data Talks - inwoners, studenten en ondernemers gaan de dialoog aan; 
  Heb je iets te vertellen over data en ethiek, wil je ervaringen delen of de nieuwste ontwikkelingen presenteren en ben je benieuwd naar de reacties daarop? Meld je dan aan voor Data Talks. Gevoelens mogen open worden gedeeld, iedereen mag zeggen wat hij wil, het gaat om een goed gesprek met elkaar. Misschien doe je wel interessante ontdekkingen op tijdens de discussies. Wellicht veranderen je inzichten en je uiteindelijke presentatie wel. 

 • Data Bites - creatieve en innovatieve concepten voor eten en drinken.
  Wil je laten zien hoe jij data gebruikt om je zaak succesvol te maken of de voedselketen optimaal te benutten? Heb je onderzoek gedaan naar het eetgedrag van mensen en je menukaart daarop aangepast? Wees dan welkom bij het horecagedeelte in de Data Live Dome. Tijdens de openingsuren van de Dome is de horeca voor alle aanwezigen geopend.

Enthousiast geworden en wil je jouw idee voordragen? Hoe je met data (nog) kansrijker kan worden en hoe de toepassing van data je kan helpen? Geweldig! Stuur dan een email naar: denboschdataweek@s-hertogenbosch.nl. Kijk op www.denboschdataweek.nl voor meer informatie.