Ondernemersdag - 29 oktober 2019

Ondernemersdag - 29 oktober 2019

Ondernemers in #DATA gezocht! Uitnodiging voor hèt dataevent van Den Bosch

Dinsdag 29 oktober krijg je als startende ondernemer in data de kans om jezelf te presenteren tijdens de Ondernemersdag in Grasso, Space for digital minds!

Vorig jaar is de eerste editie van de Ondernemersdag een groot succes gebleken, met ruim 300 bezoekers was het evenement uitverkocht! Ook dit jaar staan er weer interessante sprekers op het programma, zijn er verschillende workshops, maken we data zichtbaar op ons innovatieplein en kunnen startups zich presenteren op onze marktplaats. Schrijf je nu in: deel kennis, leer mede-ondernemers kennen en ontdek de mogelijkheden van data! schrijf je snel in want vol = vol!

Meld je hier snel aan! 

Uitnodiging voor hèt dataevent voor ondernemend Den Bosch

Kom op 29 oktober naar de Ondernemersdag in Grasso, Space for digital minds! Vorig jaar is de eerste editie een groot succes gebleken, met ruim 300 bezoekers was het evenement uitverkocht! Ook dit jaar staan er weer interessante sprekers op het programma, zijn er verschillende workshops, maken we data zichtbaar op ons innovatieplein en kunnen startups zich presenteren op onze marktplaats. Schrijf je nu in en ontdek de mogelijkheden van data!

Programma
Wat kan Data voor mijn onderneming betekenen? Op de Ondernemersdag word je hierover geïnformeerd en geïnspireerd. We bieden een programma van sprekers/workshops met een focus op de volgende sectoren: AgriFood, Vestigingsklimaat en Gezondheid. Schrijf je in voor minimaal 2 (en maximaal 4) workshops/sprekers. Tussen de sessies door kun je op het innovatieplein van dichtbij de mogelijkheden van data ontdekken, startups ontmoeten op de marktplaats en genieten van een drankje en een borrelhapje. 

Meld je hier snel aan!

Tijd  
13:00 Inloop
13:30

Opening door Martin Houben (Directievoorzitter Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o.)
Presentatie Martin Houben

Doorlopend Innovatieplein en Markplaats waar startups zich presenteren
13.50 tot 16.35  Succesvolle ondernemers staan holografisch op het podium: slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf (KVK)
13:50 tot 14.20 Keynote spreker thema Agrifood: Jakob de Vlieg (Professor aan de TU/e en JADS)
Presentatie
14:25 tot 15:10 Masterclass Datascience: Jeroen de Haas (Lecturer in Computer & data Science  aan de Avans)
15:15 tot 15:45 Keynote spreker thema Vestigingsklimaat: Tineke Kemperman (Hoofd Economie & Energie van de gemeente '-Hertogenbosch)
en collega (aandeelhouder van Republic). 
Presentatie Tineke Kemperman
Presentatie Republic
15:50 tot 16:35 Keynote spreker thema Gezondheid: MKB DataLab (Ruud Sneep en Daan Kolkman; beide initiatiefnemers van het MKB DataLab
samen met Marc Duijzer (eigenaar van Care Culinair)
Presentatie

16:35 - 16.45
16.45 - 16:55
16.55 - 18.00

De Lionsclub 's-Hertogenbosch
Vlammrs
Borrel