Dinsdag 27 oktober

De programma onderdelen van Data Studio en Data Talks vinden plaats in de Data Live Dome op de Parade. De side events vinden elders in de stad, bij één van onze partners, plaats.

08.00 - 13.00 uur Brabant Stad

Vijf colleges van B&W (Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Breda) en GS (Gedeputeerden en CdK) + ambtelijke vertegenwoordigers hebben hun overleg tijdens de Data Week.

08.00 - 12.30 uur Brabant Stad

Vijf colleges van B&W (Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Breda) en GS (Gedeputeerden en CdK) + ambtelijke vertegenwoordigers hebben hun overleg tijdens de Data Week.

13.00 - 14.00 uur Leiderschap bij digitale transformatie

Informeren over de leergang Digitaal leiderschap.

Hack Den Bosch Beter

Bouw met collega’s een data driven solution voor een maatschappelijk vraagstuk
Doe mee met Hack Den Bosch Beter!

Je wilt met je collega’s iets goed doen voor de samenleving? Of er wordt van je verwacht dat je gezamenlijk vernieuwende oplossingen bedenkt en realiseert. Alleen: hoe doe je dat? Hoe kom je met collega’s met verschillende competenties tot een optimaal resultaat? Na deelname aan Hack Den Bosch Beter weet jij hoe je met teamgenoten een uitdaging omzet in concrete resultaten. 
 
Voor wie?
Deelname aan dit innovatie-evenement staat open voor professionals uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Ben je een data professional, marketeer, product developer of beleidsmedewerker? Heb je interesse in het oplossen van vraagstukken, ben je ondernemend of juiste een echte teamplayer? Doe dan mee aan Hack Den Bosch Beter. 

Meer informatie? Ga naar www.hackdenboschbeter.nl

(IM)POSSIBLE BODIES: (virtuele) expositie + programma

(IM)POSSIBLE BODIES is een interactieve ervaringstentoonstelling over cyborgs, data en kunstmatige intelligentie, op locatie in ’s-Hertogenbosch én online, van 23 oktober tot 1 november. Cyborgs zijn versmeltingen tussen mens en machine. Door protheses en implantaten, smartphones en digitale twins zijn we alllemaal cyborgs. Maar hoe ziet onze toekomst met steeds meer nieuwe technologieën eruit? Duik in de multidimensionale ervaring van (IM)POSSIBLE BODIES en ontdek wat het betekent om cyborg (en om mens) te zijn!

• Tentoonstelling met augmented reality (AR), interactieve virtual reality (VR)-installaties en bewegende sculpturen.  (entree)

• Digitale kunstwerken in een meeslepende virtuele ervaring, online via de laptop en via een speciale app: www.impossiblebodies-experience.nl. (gratis)

• AR City tour via VVV. (gratis)

• Uitgebreid contextprogramma. (gratis)

Website van Impossible Bodies