Data Tour App - loop je mee?

Den Bosch Datastad. Jazeker! Maar wat gebeurt er allemaal in Den Bosch op het gebied van data? Genoeg. Dat willen we je graag laten zien via de Data Tour App. Je kunt de hele week de data tour lopen door Den Bosch. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Hoe download ik de app?

Downloaden is heel eenvoudig via de App Store voor Apple en in de Play Store voor Android toestellen. Je voert de zoekterm ‘Datastad Route’ in. Dan komt de app direct tevoorschijn op je scherm! Lukt het niet of heb je problemen met het downloaden van de app? Stuur dan een e-mail naar denboschdataweek@s-hertogenbosch.nl

Waar start de data route?

Je kunt vanaf elk punt in Den Bosch starten met een wandelen. De app wijst je de weg. Verdwalen is geen optie. En ook handig nu corona in ons midden is. De app kun je zelf blijven lopen. Op een moment dat het jou uitkomt. Je wilt toch ook weten wat er in Den Bosch allemaal gebeurt op het gebied van data? Dan start walking!

Hoe lang is de wandeling?

De wandeling is ongeveer 3,5 km. Dus ook zeer geschikt als lunchwandeling. Je kunt de wandeling ook op ieder moment onderbreken.

Ik heb een suggestie voor de app. Waar kan ik de suggestie doorgeven?

Tips zijn altijd welkom. We blijven de app door ontwikkelen. Je suggesties kun je ook doorsturen naar denboschdataweek@s-hertogenbosch.nl.

Ik wil ook in de Data Tour app vernoemd worden. Wat kan ik doen?

Stuur een e-mail naar denboschdataweek@s-hertogenbosch.nl en dan kijken we of en wat we voor je kunnen betekenen.

Mede mogelijk gemaakt door Wij Doen Dingen en diverse partners in de stad.