Wip tegels uit je tuin en lever deze gratis in

Liggen er tegels in jouw tuin? Dit is hét moment om ze eruit te halen want gemeente ’s-Hertogenbosch doet mee aan het NK Tegelwippen 2021. Doe met ons mee, haal de tegels eruit en lever ze de komende maanden gratis in.

Inleveren bij Intratuin Rosmalen en Groenrijk Den Bosch

Lever je tegels gratis in bij Groenrijk Den Bosch op 3 en 10 juli of bij Intratuin Rosmalen op 17 en 24 juli en krijg een gratis plantje cadeau!

Actievoorwaarden:

  • Per huishouden kun je eenmalig maximaal 15 tegels van 30x30cm inleveren.
  • Je kunt de tegels inleveren op vertoon van de bevestigingsmail van het NK Tegelwippen. Registreer eerst je deelname op de website van NK Tegelwippen en neem de bevestigingsmail, samen met je tegels, mee naar het tuincentrum.
  • Je hebt de keuze uit vooraf geselecteerde plantjes.

Milieustation Treurenburg

Tot en met 30 september kun je je tegels ook gratis aanbieden bij milieustation Treurenburg aan de Galliumstraat 9 in ’s-Hertogenbosch (open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur).

Lees de algemene voorwaarden, print de bevestigingsmail van het NK Tegelwippen uit en neem deze samen met je afvalpas mee naar milieustation Treurenburg. Breng alleen tegels mee en geen ander afval.

Meer groen in de tuin zorgt voor een koelere tuin tijdens hete dagen. Ook kan het regenwater in een groene tuin beter weglopen en zijn veel beestjes blij met al dat groen. Dus kijk waar jij tegels kunt wippen en ga voor win, win win deze zomer!

Voor meer informatie over de acties kijk je op: www.denbosch.nl/nktegelwippen.