Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers maken ’s-Hertogenbosch mooier, want zij zetten zich in voor een ander, voor de buurt of voor de sportclub. We willen ze graag in het zonnetje zetten en bedanken voor hun hartverwarmende inzet. Daarom nodigen we hen van harte uit voor het Goed Gedaan Festival op vrijdag 24 juni in de Orangerie.

2021 was het nationale Jaar van de Vrijwilliger. Door de coronamaatregelen konden we dit niet samen vieren met een live bijeenkomst. Nu kan het wel en organiseren we een mooi samenzijn vol bijzondere ontmoetingen.

Beleef het Goed Gedaan Festival

Het festival vindt plaats in de Orangerie in ’s-Hertogenbosch. Er is een middag- en een avondprogramma. Het middagprogramma is van 13.00 tot 16.30 uur en het avondprogramma van duurt van 19.00 tot 22.30 uur. Van een swingende muziekbingo en een interessante expositie, tot een verrassend optreden en een gezellige borrel. Het belooft een feestelijke dag te worden.

Aanmelden

Alle vrijwilligers uit ’s-Hertogenbosch kunnen zich aanmelden voor het Goed Gedaan Festival. Per dagdeel is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan daarom voor één dagdeel: of voor de ochtend, of voor de middag.

Aanmelden middagprogramma

Aanmelden avondprogramma

Goud waard

Wethouder Kâhya: “Het is fijn dat we de vrijwilligers dit jaar live kunnen bedanken. Ze doen zo veel onze gemeente. We kunnen ze niet vaak genoeg bedanken. Hun inzet wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar dat is zeker niet zo. Ze zijn goud waard en maken het verschil.”

Ga naar de pagina over het Goed Gedaan Festival