Vrijkaarten Huis en Energiebeurs

Je wilt je huis verduurzamen maar je weet niet hoe? Van 10 t/m 12 juni vindt de Huis en Energie beurs plaats. Waar? In de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Hier komen alle mogelijke ideeën en oplossingen voor het verduurzamen van je huis voorbij. Op de beurs kun je informatie inwinnen op allerlei vlakken. Denk aan producten zoals zonnepanelen, warmtepompen en isolatiemateriaal. Maar er zijn ook meer dan 100 duurzame specialisten aanwezig om advies aan te vragen. Bekijk de website van Huis en Energie.

Kaarten winnen

De gemeente ’s-Hertogenbosch werkt in het energieloket Brabant Woont Slim samen met acht andere gemeenten in de regio Noordoost-Brabant. Dit doen wij om inwoners comfortabeler, voordeliger en groener te laten wonen. Brabant Woont Slim is trotse sponsor van de beurs. Daarom verloot zij vrijkaarten voor de beurs onder nieuwsbriefabonnees uit elke aangesloten gemeente. Wil je ook kans maken op vrijkaarten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de website van Brabant Woont Slim!

Klimaat neutraal wonen

Het verduurzamen van woningen is belangrijk. Niet alleen om bij te dragen aan een betere aarde, maar ook om comfortabeler te wonen. Een huis verduurzamen kan al met kleine aanpassingen. De stijgende gasprijzen en de situatie in Oekraïne heeft extra urgentie gegeven aan het verduurzamen van huizen.

In 2050 wil de Gemeente ‘s-Hertogenbosch volledig Co2 neutraal zijn. Daarom wordt er nu op allerlei manieren gekeken hoe we binnen de gemeente de Co2 uitstoot kunnen verlagen. Alle informatie over de verduurzaming van je woning en eventuele subsidies die daarvoor zijn aan te vragen zijn te vinden op de website van Brabant Woont Slim.