Sinterklaas en de regelneef

De lokale Sinterklaasfilm is klaar! Alle intochtcomités en de gemeente ’s-Hertogenbosch hebben de afgelopen maanden de handen ineengeslagen en gewerkt aan een lokale Sinterklaasfilm, opgenomen in onze hele gemeente. Met deze film komen we – zelfs letterlijk – heel dicht in de buurt!

De film heet ‘Sinterklaas en de Regelneef’. Natuurlijk verklappen we niets, behalve dat Sinterklaas in dit lastige jaar echt even hulp nodig heeft. Hiervoor schakelt hij niet alleen zijn schoorsteenpieten in, maar met behulp van de burgemeester ook Ronald Regelneef. En wat er dán allemaal gebeurt…..

De film bestaat uit een serie van zes korte afleveringen – die dus in z’n geheel een korte film vormen – en is volledig opgenomen in ’s-Hertogenbosch en onze dorpen. Een aflevering is 5-7 minuten en de hele film duurt uiteindelijk 30-40 minuten. We bieden de film per aflevering aan, specifiek gericht op alle kinderopvangorganisaties, het speciaal onderwijs en alle basisscholen in de gemeente ’s-Hertogenbosch! Om de Sinterklaasfilm daar volop aandacht te geven, zijn op alle scholen, het speciaal onderwijs en de kinderopvangcentra in onze gemeente vandaag filmposters en pakketjes uitdeelflyers bezorgd, speciaal voor de allerjongste kinderen.

Alle informatie over de film kunt u vanaf woensdag 11 november vinden op deze pagina. Zo worden op deze pagina op bovengenoemde data de afleveringen geplaatst, maar ook leuke Sinterklaasinformatie gedeeld. Op de volgende dagen wordt een aflevering via deze website vrijgegeven:

Alle afleveringen samen vormen één geheel en die gehele film wordt op donderdag 3 december, vrijdag 4 december en zaterdag 5 december door de lokale televisie DTV uitgezonden. De nader te bepalen tijden worden ook vermeld op de website.