Special Event SUB40DB – 23 november aanstaande

Op 23 november aanstaande is het zo ver: het jaarlijkse Special Event van SUB40DB, de community voor jonge ondernemers of leidinggevende (<40 jaar) uit de regio ’s-Hertogenbosch. Dit wil je niet missen!

Dit jaar met:

  • Een inspirerende keynote, deze keer van Jouri Schoemaker.
  • Jouri was Nederlands Kampioen Pitchen en is founder van Pieter Pot
  • Een toffe locatie, nu het inspirerende Werkwarenhuis (op de Tramkade).
  • Drankjes en walking dinner inclusief.
  • Een goede mix van ondernemers en professionals (SUB40 en alumni).
  • Netwerkborrel met DJ.
  • Altijd een aantal leuke verrassingen op de avond zelf.

De keynote spreker

Jouri deelt hoe je een ijzersterke pitch maakt én deze pitch gebruikt om jouw business ideeën zo vroeg mogelijk te toetsen op levensvatbaarheid, bij te sturen en investeringen voor elkaar te krijgen.

Zijn bedrijf, Pieter Pot, spreekt tot ieders verbeelding als echte vernieuwende social enterprise, maar is na explosieve groei door een diep financieel dal gegaan. Jouri moest afstand nemen van zijn rol als CEO en aandelen. Dankzij een crowdfundingsactie is Jouri opnieuw CEO geworden van Pieter Pot. Op dit moment loopt er een nieuwe creatieve crowdfunding: de community van klanten kan mede-eigenaar worden.

Jouri neemt je mee in de lessen. Bedrijfsmatig én persoonlijk: wat doet het met jou als ambiteuze hemelbestormer als je business droom ten onder lijkt te gaan?

100% transparant, eerlijk en kwetsbaar. Maar ook optimistisch.
Jouri inspireert je om altijd door te zetten, juist als het helemaal mis dreigt te gaan.

Na de keynote is er alle ruimte voor het informeel netwerken waar SUB40DB om bekendstaat, tijdens het walking dinner en borrel, met DJ.

Meer informatie en aanmelden?

Kijk op de website van SUB40DB en meld je meteen aan.