Save the date: Dataweek NL van 27 juni – 2 juli 2022

Ontdek en ervaar wat data voor jou kan betekenen tijdens de Data Week NL. En noteer 27 juni tot en met 2 juli 2022 alvast in de agenda. In deze week vindt alweer voor de vijfde keer op rij de Data Week NL in ‘s-Hertogenbosch plaats. Want data doet ertoe! Voor een sterke economie, werkgelegenheid en gelijke kansen voor iedereen. Voor oplossingen in bijvoorbeeld de energietransitie, gezondheidszorg en mobiliteit. En hoe zorgen we ervoor dat iedereen gebruik kan maken van de kansen die data en digitalisering bieden? Deze thema’s staan in deze jubileumeditie centraal. 

Laat je inspireren door de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van data. Op verschillende plekken in ’s-Hertogenbosch zijn onder meer presentaties, demonstraties en workshops. Overdag en ’s avonds, binnen en buiten. Hier heb je volop de kans om anderen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Blok dus vast 27 juni tot en met 2 juli in jouw agenda. Dit evenement wil je niet missen!

Wil je een goede indruk krijgen van de Data Week NL? Bekijk dan de aftermovie van 2021 op de website van Data Week NL. Je vindt hier ook de livestreams om terug te kijken.