Reken-Beweeg-box

Rekenen leuk? Wel met de Reken-Beweeg-Box!

Op dinsdag 14 mei is er ter afsluiting van dit project een feestelijke RekenBeweegBox-ochtend. Hierbij gaan 200 leerlingen van 4 basisscholen vele rekenspellen spelen en ontvangen de betrokken scholen de grote (gratis) RekenBeweegBox!

Reken-Beweeg-Box voor de basisschool

Afgelopen twee jaar heeft Flik-Flak in samenwerking met Basisscholen, Fontys PABO, Op Maat, Sportacademie uitstroomprofiel “buurt onderwijs en sport” van het KW1C en AVE 40 reken-beweeglessen voor groep 1-2 en 40 reken-beweeglessen voor groep 3-4 ontwikkeld.

Met de ontwikkelde spellen leren leerlingen, los van een hoop beweegplezier, op een speelse manier rekenen. Het is vormgegeven in een reken-beweeg-box met daarin spelmateriaal, lesmappen met daarin de ontwikkelde lesmethode en mediakaarten. Ook iser een website met instructievideo’s waar les- en mediakaarten kunnen worden gedownload.

Op dinsdag 14 mei is er ter afsluiting van dit project een feestelijke RekenBeweegBox-ochtend.

200 leerlingen van 4 basisscholen gaan vele rekenspellen spelen en ontvangen de betrokken scholen de grote (gratis) RekenBeweegBox!

’s-Hertogenbosch biedt goed onderwijs. Onderwijs dat de ontwikkeling van ieders talenten mogelijk maakt en aansluit bij de arbeidsmarkt van de toekomst. Dat gaat niet vanzelf en vraagt om vernieuwende plannen. Daar zijn we dan ook samen mee bezig.