Regeling Professionele Kunsten 2025-2028 opengesteld

Op 1 december is de Regeling Professionele Kunsten 's-Hertogenbosch 2025-2028 opengesteld. Tot en met 1 maart kun je een aanvraag indienen. We verwachten aanvragers rond de zomer van 2024 te berichten over het subsidiebesluit.

Planning en meer informatie

Heb je vragen over de procedure of de regeling? Kom dan naar het inloopspreekuur op 8 of 16 februari 2024. Het spreekuur vindt online plaats tussen 10.00 en 12.00 uur. Aanmelden kan via het digitaal contactformulier. Je ontvangt dan een Teams link.

Voor aanvullende informatie kun je natuurlijk ook contact opnemen met de afdeling cultuur via het digitaal contactformulier.

Andere regelingen vanaf 2025

De Regeling Professionele Kunsten is de eerste regeling die opengaat. Behalve deze regeling gaan we in de periode 2025-2028 werken met andere regelingen. Binnen de Bossche Culturele Basis zijn dat de Regeling Amateurkunsten en de Regeling Volksfeesten. Per 2025 verdwijnen binnen de Cultuurfondsen de huidige drie regelingen (Landelijk Onderscheidend, Pop-up en Lokaal Effectief) en komen er vier nieuwe regelingen voor terug:

  • Bossche Makersregeling;
  • Regeling Projecten en Programma’s Amateurkunst & Participatie;
  • Regeling Projecten en Programma’s Professioneel;
  • Regeling Innovatie en Transitie.

Deze worden in 2024 uitgewerkt. Mogelijk passen een of meer van deze regeling beter bij jouw organisatie. Neem bij vragen gerust contact op via je relatiebeheerder.