Kom ook: tien jaar Open Coffee Den Bosch

Den Bosch, 6 mei 2009, de Verkadefabriek…
Met iets wat lijkt op onwennigheid druppelen ze binnen. Het zijn er een stuk of 40, misschien iets meer. Enkelen in pak, maar het merendeel gewoon casual…voor wat het ook uitmaakt. En terwijl sommigen aan de bar vast koffie bestellen, zoeken anderen contact. “Hé, jij ook hier? Wat leuk dat jij ook gekomen bent!”, klinkt het plotseling. En meteen is de ruimte een stukje warmer geworden.

Nou, daar gaat-ie dan…

“Goedemorgen allemaal! Welkom in de Verkadefabriek. Welkom bij de allereerste bijeenkomst van Open Coffee Den Bosch”…

Zo zette Open Coffee Den Bosch 10 jaar geleden haar eerste stapjes in de Verkadefabriek. Natúúrlijk…nog zoekend…naar vorm, naar bevestiging. Maar vooral vastberaden…

En nu, mei 2019…
Nu zijn we 10 jaar verder en vieren we ons 10-jarig bestaan. Destijds nog zoekend…

  • Nu hébben we vorm,
  • hébben we vibe,
  • hébben we smoel,
  • en kan Open Coffee Den Bosch zich met gepaste trots scharen onder de grootste en sterkste ondernemersnetwerken in de regio Den Bosch.

10 jaar Open Coffee Den Bosch! Dat mag gevierd worden! En dat dóen we dan ook! Op WOENSDAG 15 MEI 2019 van 09:00 tot 11:00 uur in de Verkadefabriek (Boschdijkstraat 45 ’s-Hertogenbosch)
Met als gastspreker Jan Hoskam, Wethouder van Economische Zaken van de Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Klaar voor THE NEXT STEP

Open Coffee Den Bosch is hét zakelijke ondernemersnetwerk voor ondernemers en professionals in en om Den Bosch. Het netwerk is opgericht in mei 2009 en telt op dit moment zo’n 4.000 leden. Het netwerk kenmerkt zich vooral door haar laagdrempelige en toegankelijke karakter.
Na 10 jaar actief te zijn geweest met én voor ondernemers en professionals, is het nu tijd voor de volgende stap. Onder het motto “Open Coffee Den Bosch, The Next Step…” zal Open Coffee Den Bosch tijdens het lustrum haar plannen onthullen voor de komende jaren. Plannen voor alle ondernemers en professionals van Den Bosch en omstreken, met als doel om betere vindbaarheid en matching te creëren.

Naast 15 mei wordt er ook een nieuw Speeddateconcept gelanceerd op 17 mei (georganiseerd door Corinne Helmink van Sponty Events), de Zakelijke Speeddate Tour met oa de volgende locaties: Drab Coffee | Beans & Machines, M’EAT – Lunch & Diner Den Bosch, Bossche Brouwers aan de Vaart, Willem Twee poppodium en Seats2meet Den Bosch en daarna sluiten we af met een borrel waar iedereen welkom is, in de Verkadefabriek.

We zien je graag op 15 en/of 17 mei! Meer info kun je vinden op de website van Open Coffee Den Bosch: www.opencoffeedenbosch.nl.

Open Coffee Den Bosch
Ivar van Thiel | Corinne Helmink
Contact@OpenCoffeeDenBosch.nl
www.opencoffeedenbosch.nl

Drijvende krachten achter het netwerk zijn op dit moment Corinne Helmink (Sponty Events) en Ivar van Thiel (fiscalist bij Van Thiel Belastingadviseurs).