Kom jij op 17 februari bomen planten in het Kanaalpark?

Wil jij het nieuwe jaar met een positieve actie starten? Kom dan gezellig bomen planten op 17 februari! Het Kanaalpark is het natuurgebied dat langs het Maxima-kanaal ligt tussen ’s-Hertogenbosch en Rosmalen. 

Je kunt op twee momenten komen planten, om 13.00 uur of om 15.00 uur.

Ja, ik vind het leuk om te komen planten of wil meer informatie opvragen. Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur een mail naar tommy.hendriks@s-hertogenbosch.nl.
Zet in het onderwerp: Bomen planten Kanaalpark.

Meer Bos

Bos is in alle opzichten aantrekkelijk. Fijn om in te wonen, leven en recreëren. Goed voor honderden soorten planten en dieren. En nodig, want we willen de gemeente ‘s-Hertogenbosch groener en klimaatbestendig maken.
We gaan die ochtend en middag 2500 boompjes planten in het Kanaalpark. De bomen zijn aangeboden door het in Den Bosch gevestigde bedrijf Laagsteprijsgarantie.com.
Laagsteprijsgarantie.com heeft de ambitie om zijn negatieve footprint de komende jaren deels te compenseren door het planten van bomen. En wat is er leuker voor een Bosch bedrijf dan actief bij te kunnen dragen aan Meer Bos en de bomen samen te planten met inwoners uit de regio?!

Co-creatie

Life Terra organiseert het boomplant-event in samenwerking met de Laagsteprijsgarantie.com en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Samen met de gemeente heeft Stichting Life Terra een plantplan gemaakt met verschillende boomsoorten, dat aansluit op de lokale omgeving en de beoogde biodiversiteit waarborgt. Het is de missie van Life Terra om de komende 5 jaar 500 miljoen bomen in Europa te planten en om mensen in staat te stellen om nu klimaatactie te ondernemen.