Hennepkwekerijen en drugslabs: help ze uw wijk uit!

Een drugspand in uw wijk, dat wil toch niemand? Politie en gemeente werken hard om dit soort criminaliteit aan te pakken. Maar we hebben uw hulp hier ook bij nodig!

Een hennepkwekerij of een lab kan op veel plekken voorkomen. Denk aan woningen en openbare gebouwen, maar ook aan bedrijfs(verzamel)gebouwen en loodsen. Ondanks dat u er in het dagelijks leven niet direct last van hebt,  brengen dit soort panden wel gevaren met zich mee, zoals brandgevaar en giftige stoffen.

Iedereen vindt prettig wonen belangrijk. Dat begint bij een veilig huis, een veilige straat en een veilige buurt. Ook u kunt daar aan bijdragen. Want samen zien we meer!

Meer informatie over de risico’s, hoe u een lab of kwekerij herkent en wat u kunt doen om ons te helpen, vindt u in onze flyer.

Meld Misdaad Anoniem
Heeft u het vermoeden dat er in uw wijk iets niet klopt, maar durft u dat niet meteen zelf bij ons te melden?  Ga dan niet zelf op pad, maar meldt dit via Meld Misdaad Anoniem. Hier kunt u veilig en volledig anoniem melding maken. De politie, maar ook gemeenten en andere overheden gaan met de meldingen aan de slag. Ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl voor meer informatie.