Groene WeetKeet tijdens Duurzaam Weekend

Samen een slag slaan op het gebied van energie, duurzaamheid en klimaat is actueler dan ooit met de enorm stijgende gasprijzen. Maar hoe pak je dat aan? De gemeente ’s-Hertogenbosch wil je hierover graag informeren en houvast bieden. Tijdens het Duurzaam Weekend op zaterdag en zondag 6 en 7 november ben je van harte welkom in de zogenaamde Groene WeetKeet.

Waar en wanneer Groene WeetKeet?

De Groene Weetkeet staat op de volgende locaties tijdens het Duurzaam Weekend:

  • Op zaterdag 6 november van 10:00 tot 18:00 uur op de Parade in de binnenstad;
  • Op zondag 7 november van 10:00 tot 13:00 uur bij de COOP aan de Buitenpepersdreef 353;
  • Op zondag 7 november van 14:00 tot 17:00 uur op het basketbalveld aan de Tielekeshoeven in de wijk Sparrenburg (tegenover de huisnummers 4 en 5).

Kleine investering, grote besparing

De Groene WeetKeet van het energieloket, Brabant Woont Slim, laat zien hoe je eenvoudig kan besparen. Kleine energiebesparende maatregelen kunnen al snel zorgen voor grote besparingen op energie en geld. Met bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop bespaar je al snel 70 euro op je energierekening. De adviseurs die in de Groene WeetKeet aanwezig zijn kunnen je helpen met vragen zoals:

  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
  • Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?
  • Welke subsidies zijn interessant in mijn situatie?
  • Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?
  • Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?

EnergieNul73Advies

Zaterdag 6 november zijn ook adviseurs van EnergieNul73Advies aanwezig op de Parade. Wil je in een persoonlijk op zaterdag meer informatie over de mogelijkheden om je huis te verduurzamen dan kan dat. Je kan naar de Groene WeetKeet voor het maken van een afspraak op deze dag. Of je spreekt een van de herkenbare energieadviseurs aan die op de Parade lopen.

Quiz

Tenslotte valt er ook nog wat te winnen tijdens het Duurzaam Weekend. Vul de quiz in en laat weten waarom jij in aanmerking zou moeten komen voor een uitgebreid energie-advies. Laat dit achter in de Groene WeetKeet dan maak jij kans op een energie-advies ter waarde van € 400,-.