Geslaagde PROVADA 2021

Op 26, 27 en 28 oktober vond de PROVADA Vastgoedbeurs plaats in de RAI Amsterdam. De gemeente 's-Hertogenbosch was als onderdeel van BrabantStad vertegenwoordigd op de beurs. De BrabantStad partners kijken terug op een geslaagde beurs.

Verstedelijking was het overkoepelende thema van de Brabantstad deelname tijdens de afgelopen editie van de PROVADA. Gedurende de drie dagen hebben we stil gestaan bij de verschillende verstedelijkingsopgaven waar we in Brabant mee te maken hebben.

Vanuit de gemeente 's-Hertogenbosch zijn er presentaties gegeven over de ontwikkelingen rondom bedrijventerrein Heesch-West, het Innovatiekwartier Den Bosch en het participatieproces rondom de plannen voor Station Oost. 
Wethouder Mike van der Geld heeft tijdens een sessie met bestuurders uit de B5 steden meegepraat en meegedacht over de verstedelijkingsopgaven waar ook onze stad mee te maken heeft en krijgt. Daarbij heeft hij ingezoomd op het programma Spoorzone, waar veel van deze uitdagingen, maar ook kansen samen komen. 

Foto van de Provada Vastgoedbeurs, een grote poster met de tekst 'BrabantStad'. Je ziet mensen met elkaar in gesprek.

Foto van de Provada Vastgoedbeurs, mensen luisteren aandachtig.Foto van de Provada Vastgoedbeurs, een spreker is aan het woord en mensen luisteren.